Υγεία

Medicover Genetics Κύπρου: Υποτροφία εις μνήμη δρος Αντώνη Αντωνίου

Δίμηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης για άτομα που ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές τους σπουδές

Την ευκαιρία σε νέους και νέες επιστήμονες να διεκδικήσουν μία υποτροφία για αμειβόμενη πρακτική άσκηση διάρκειας δύο μηνών δίνει ο κορυφαίος οργανισμός βιοτεχνολογίας Medicover Genetics. Η υποτροφία, εις μνήμην Δρος Αντώνη Αντωνίου, στο πρωτοπόρο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Εταιρείας στη Λευκωσία, αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2024 και απευθύνεται σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές ή διδακτορικές τους σπουδές στον τομέα της Βιολογίας ή σε άλλους συναφείς τομείς κι έχουν εργαστηριακή εμπειρία στη Μοριακή Βιολογία, την Ανθρώπινη Γενετική ή τη Βιολογία του Καρκίνου.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Medicover Genetics, υπό την καθοδήγηση διεθνώς διακεκριμένων επιστημόνων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα βιογραφικά τους στο hr.cy@medicover.com μέχρι τη 30η Ιουνίου 2024.

Ο Δρ Αντώνης Αντωνίου αποτελούσε αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης της NIPD Genetics, η οποία μετονομάστηκε πλέον σε Medicover Genetics. Ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα και αφοσιωμένος στην πρόοδο της επιστήμης, ο οποίος έχασε αναπάντεχα τη ζωή του στις 14 Αυγούστου 2021 σε οδικό δυστύχημα.

Η Medicover Genetics είναι κορυφαία εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης που ειδικεύεται στη γενετική ιατρική, με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας. Προσφέρει υπηρεσίες γενετικού ελέγχου και συμβουλευτικής, ιδιόκτητες λύσεις με σήμανση CE-IVD και μια ευέλικτη πλατφόρμα Μεταφοράς Τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική, παρέχοντας τη δυνατότητα στα εργαστήρια, στους επαγγελματίες υγείας, και στους ασθενείς, να θέσουν τη γενετική στο επίκεντρο των ιατρικών αποφάσεων. Δεσμεύεται να παρέχει αξιοποιήσιμες διαγνωστικές λύσεις για τη βελτίωση της πρόγνωσης, της κλινικής διαχείρισης και της επιλογής θεραπείας για γενετικές παθήσεις. Τα εργαστήρια της Medicover Genetics είναι πιστοποιημένα με CAP, CLIA, GMP και ISO9001, 15189 και 13485 και διασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η Medicover Genetics αποτελεί μέρος της Medicover, της κορυφαίας διεθνούς εταιρείας παροχής υπηρεσιών υγείας και διαγνωστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1995 και είναι εισηγμένη στο Nasdaq της Στοκχόλμης. www.medicover-genetics.com

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: +357 22 266 888

Ηλ. Ταχυδρομείο: hr.cy@medicover.com