Ειδήσεις

Ανοικτοί κλιματιζόμενοι χώροι του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου για προστασία από τον καύσωνα

Σε συνέχεια της πρόβλεψης της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι κλιματιζόμενοι χώροι στο Δημοτικό Μέγαρο (λεωφ. Στροβόλου 100), θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό ανάμεσα στις ώρες 8:00 π.μ. και 6:00 μ.μ.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ), στην οδό Κορυτσάς, θα παραμείνει κλειστό για κοινό ανάμεσα στις ώρες 12:00 μ. και 6:00 μ.μ., την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Καλείται το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, αποφεύγοντας την άσκοπη έκθεση στον ήλιο και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για προστασία των ευπαθών ομάδων.

Παράλληλα, καλείται το κοινό να λάβει μέτρα προστασίας των κατοικιδίων του από τον καύσωνα. Καλό θα ήταν η βόλτα των σκύλων να προσαρμοστεί, έτσι ώστε να γίνεται αρκετά νωρίς το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ και να εξασφαλιστεί ότι θα έχουν πάντοτε πρόσβαση όλα τα ζώα, αδέποτα και δεσποζόμενα σε δροσερό νερό και σκιά, εάν βρίσκονται έξω κατά τις ώρες της ημέρας.