Έγκλημα

Δολοφονία Πάφος: Γείτονας έκανε 4 κλήσεις στην Αστυνομία πριν το φονικό

Μαρτυρία – σοκ αποκαλύπτει το ειδησεογραφικό portal alphanews.live αναφορικά με τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί στην Πάφο. Όπως αποκαλύπτουν οι συνάδελφοι, γείτονας μαρτυρεί πως έκανε 4 κλήσεις στην Αστυνομία πριν από το φονικό.

Οι κλήσεις του γείτονα άρχισαν από τις 09:59. Όλες τις φορές όπως περιγράφει οι Αρχές του έλεγαν να τον ενώσουν με κάποιον αρμόδιο, πράγμα που ποτέ δεν έπραξαν.

Πρώτη κλήση 

«Πήρα την Αστυνομία η ώρα 9:59, ήταν το πρώτο μου τηλεφώνημα. Ο υπεύθυνος μου είπε να με ενώσει με τη Βία στην Οικογένεια, χτυπούσε, περίμενα να απαντήσει κάποιος, δεν απαντούσε κανένας.»

Δεύτερη κλήση

Αφού δεν βρήκε ανταπόκριση από το Γραφείο Βίας στην οικογένεια, τερμάτισε την κλήση και πήρε ξανά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να τον συνδέσουν με το Τμήμα Μικροεγκλημάτων.

«10:01 ξαναπήρα την Αστυνομία, είπα στον υπεύθυνο ότι δεν απαντούσαν, μου είπε να με ενώσει με το Τμήμα των Μικροεγκλημάτων, πάλι δεν απάντησε κανένας.

Τρίτη κλήση

«10:03 το επόμενο τηλεφώνημα και μου είπε να με ενώσει με ένα κινητό κάποιου υπεύθυνου, ούτε εκείνος απάντησε.»

Τέταρτη κλήση

«10:07 ήταν το τελευταίο μου τηλεφώνημα δεν μου είπε να με ενώσει με κάποιον, φαντάζομαι θα τους ενημέρωσαν κι άλλοι και ήξεραν τι συμβαίνει. Άκουσα φωνές, έτρεξα να πάω κάτω να δω τι γίνεται, μήπως και προλάβω κάτι αλλά πρόλαβε και την έριξε από το μπαλκόνι.»

Ήταν ήδη αργά

«Είχε κόσμο και προσπαθούσε να την συνεφέρει, ήταν μέσα στα αίματα. Πήγα από την άλλη πλευρά του σπιτιού, ήταν εκείνος γεμάτος αίματα, στο έδαφος, σε καλύτερη κατάσταση όμως και μετά από 20 περίπου λεπτά ήρθε ασθενοφόρο, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, δεν την έσωσε, δεν πρόλαβε.»
«Μετά που τελείωσαν όλα αυτά ήρθε η Αστυνομία», δηλώνει.

ΚΛΗΣΗ ΣΟΣ.jpg