Τράπεζες

Τη θλίψη της για τον αδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Ιορδάνου εκφράζει η Τράπεζα Κύπρου

Σε ανακοίνωσή τους το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του φίλου και συνεργάτη, ανώτερου Ανεξάρτητου Διοικητικού Συμβούλου, Κωνσταντίνου (Ντίνου) Ιορδάνου. Ο εκλιπών τιμούσε διαχρονικά την Κύπρο με το έργο του και ξεχώριζε για τη φιλάνθρωπη προσφορά του.

Ο κ. Ιορδάνου διορίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στις 9 Νοεμβρίου 2021 και έκτοτε πρόσφερε τα μέγιστα στα διοικητικά δρώμενα του οργανισμού.
Ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού & Αμοιβών καθώς και της Επιτροπής Ελέγχου. Ήταν επίσης μέλος της Επιτροπής Τεχνολογίας.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Arch Capital Group Limited από τον Αύγουστο του 2003, και Διοικητικός Σύμβουλος από τον Ιανουάριο του 2002 (αφυπηρέτησε τον Σεπτέμβριο του 2019). Πριν από την ένταξή του στην Arch ως ένας εκ των ιδρυτών της, ο κ. Ιορδάνου υπηρέτησε από διάφορους ρόλους τη Zurich Financial Services και συνδεδεμένες εταιρείες της.

Τέλος, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.