Επιχειρείν

Ο Όμιλος Airtrans γιορτάζει 40 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στον Τομέα Μεταφορών και Logistics

Το 1983, η Airtrans ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία εξειδικευμένη στον τομέα των αερομεταφορών και τα τελευταία 40 χρόνια έχει επεκταθεί, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφορών και logistics στην τοπική και διεθνή αγορά

κ. Ανδρέας Χαραλάμπους, Γενικός Διευθυντής, AIRTRANS Group

Ο Όμιλος Airtrans, ηγέτης στις υπηρεσίες μεταφορών και logistics στην Κύπρο, γιόρτασε πρόσφατα την 40η επέτειό του με ένα ξεχωριστό δείπνο σε παραλιακό χώρο της Λάρνακας για πελάτες και συνεργάτες του. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια συναρπαστική παράσταση που περιλάμβανε παραδοσιακούς κυπριακούς και ελληνικούς χορούς, καθώς και ένα εντυπωσιακό flyboarding show. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, μέλη της Βουλής, ηγέτες επιχειρήσεων και καλεσμένοι από 20 και πλέον χώρες, ένδειξη της ισχυρής τοπικής παρουσίας της εταιρείας, καθώς και της παγκόσμιας απήχησής της.

Το 1983, η Airtrans ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία εξειδικευμένη στον τομέα των αερομεταφορών. Τα τελευταία 40 χρόνια έχει επεκταθεί, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μεταφορών και logistics στην τοπική και στη διεθνή αγορά, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών, υπηρεσιών επιβατών, ταχυμεταφορών και εκτελωνίσεων. Σήμερα, η εταιρεία λειτουργεί γραφεία και αποθήκες σε όλη την Κύπρο, ως επίσης και τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις διαχείρισης φορτίων στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, στις οποίες εξυπηρετεί κάποιες από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Επίσης, η Airtrans διαθέτει βαθιά γνώση και πείρα στη διαχείριση σύνθετων και απαιτητικών έργων logistics. Είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών logistics της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Κύπρο και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς οργανισμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη και τον Ερυθρό Σταυρό, για τον συντονισμό έργων παροχής βοήθειας σε περιόδους διεθνούς κρίσης.

Την εκδήλωση για τη 40η επέτειο της Airtrans άνοιξε ο κ. Γιάννος Γιαννάκης από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ο οποίος επισήμανε τη σημαντική συμβολή της Airtrans στις υπηρεσίες μεταφορών και logistics και στην κυπριακή οικονομία.

Photo 7.jpg

Ο κ. Στέφαν Χαραλάμπους, Business Development Associate, AIRTRANS GROUP

Ο κ. Στέφαν Χαραλάμπους, Business Development Associate του Ομίλου Airtrans, δήλωσε ότι «στην καρδιά όλων εμάς στην Airtrans υπάρχει ένα βαθύ αίσθημα σκοπού, μια αναγνώριση ευθύνης ότι διαδραματίζουμε ζωτικό ρόλο στη σύνδεση ανθρώπων, κοινοτήτων και επιχειρήσεων, τόσο στην πατρίδα μας, όσο και σε όλο τον κόσμο. Καθώς κοιτάμε μπροστά στο μέλλον, είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές που μας φέρνουν οι νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας με νέες και καινοτόμες λύσεις που είναι αποδοτικές αλλά και βιώσιμες περιβαλλοντικά».

Ο κ. Ανδρέας Χαραλάμπους, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Airtrans, δήλωσε: «Είμαι περήφανος που για 40 χρόνια έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε το ήθος και τις αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε η Airtrans. Σε ό,τι κάνουμε, δεσμευόμαστε να παρέχουμε το πρότυπο υπηρεσίας που περιμένετε από εμάς, διατηρώντας παράλληλα ουσιαστικές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας».

Ο κ. Χαραλάμπους πρόσθεσε: «Θα ήθελα να αναγνωρίσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλο το προσωπικό της Airtrans, που εργάζεται ακούραστα για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια απίστευτη ομάδα ανθρώπων που είναι και έμπειροι και αφοσιωμένοι».

Photo 1.jpeg

κ. Daniel Bartalotta MJM Aviation Cargo Services, Filz Hermann DHL Global Forwarding

Photo 2.jpeg

κ. Ανδρέας Ανδρέου, κα. Θεοδώρα Δημητρίου Γενική Διευθύντρια του Τμήματος Τελωνείων, κα. Ελευθερία Γεωργίου, Τμήμα Τελωνείων

Photo 3.jpg

κα. Ντίνα Χαραλαμπίδου Διευθύντρια Διεθνούς Ανάπτυξης & Μάρκετινγκ AIRTRANS Group, κα. Rafine Sinane Eurasia Group – Λίβανος, κ. Souheil Abouassaly Eurasia Group – Λίβανος, κα. Rica Poullou Γενική Διευθύντρια AIRTRANS Group

Photo 4.jpg

Γενικό πλάνο από την εκδήλωση

Photo 5.jpg

κα. Gamze Galles και κα. Ανδρέα Γεωργίου Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο

Photo 6.jpg

Γενικό πλάνο από την εκδήλωση

Photo 9.jpg

Photo 10.jpg

Photo 12.jpeg

Photo 15.jpg

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα θεαματικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Photo 16.jpg

κ. Μιχάλης Πύριλλος Lufthansa, κα. Γιώτα Ταντή Larnaca Station Manager AIRTRANS Group, κα. Φωτεινή Ιωάννου Lufthansa, κ. Ανδρέας Σχινάς Lufthansa

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AIRTRANS GROUP www.airtransgroup.com