Ειδήσεις

Πυροβολισμοί/Λατσιά: «Δεν δέχθηκα απειλές-Ενοχλήθηκαν τα συμφέροντα κάποιων»

Τα γραφεία της Οργάνωσης Εμπορίας και Πώλησης Χοίρειου κρέατος γάζωσαν άγνωστοι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο Διευθυντής της Οργάνωσης Γιώργος Νικολάου ο οποίος ανέφερε ότι η Οργάνωση δημιουργήθηκε με στόχο να στηρίξει τα συμφέροντα των παραγωγών. «Είμαστε μια καθόλα νομοταγής οργάνωση όπου ελέγχεται από το Υπουργείο. Είναι λυπηρό να έρχεσαι στο γραφείο και να βρίσκεις τις ζημιές και να νιώθεις την απειλή».

Συμπλήρωσε ότι «η οργάνωση έχει βάλει τη νόμιμη τάξη στην εμπορία χοίρειου κρέατος. Αυτό έχει ενοχλήσει κάποιους, μάλλον τα συμφέροντα τους. Ίσως, ήθελαν να μας δώσουν κάποιο μήνυμα. Από το πρωί λαμβάνω μηνύματα από όλους τους παραγωγούς. Τα μέλη συσπειρώνονται».

Τόνισε ότι «είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε τη δουλειά μας πολύ καλά. Κάποιους τους ενοχλεί και δεν θέλουν να συνεχίσει αυτό το πράγμα».

Επεσήμανε ότι δεν δέχθηκε απειλές. «Λόγω της τελευταίας αύξησης τιμών χοίρειου κρέατος, είχαμε κάποιες έντονες συζητήσεις με διάφορους που έχουν πληγεί τα συμφέροντας τους έχει θιγεί». Τόνισε ότι εκεί επικεντρώνονται οι υποψίες τους.

Ακόμη, ανέφερε ότι ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι αυτή η επίθεση αποτελεί πλήγμα της Δημοκρατίας. «Είναι ένα μήνυμα ότι η Δημοκρατία πρέπει να βάλει την τάξη».