Κόμματα

Κρις: «Πικραμένος ο Αβέρωφ για τις πισώπλατες μαχαιριές από κάποιους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Αναστασιάδη σχολίασε στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο ο νομικός και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Κρις Τριανταφυλλίδης.

Η χρήση της φράσης «δεν ασχολούμαι με πικραμένους» είναι σαν να σε ρωτούν που κάποιο που απεβίωσε και να λες δεν ασχολούμαι με πεθαμένους, είπε ο κ. Τριανταφυλίδης σημειώνοντας πως δεν σωστό και ο κ. Αναστασιάδης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει άλλο τρόπο.

«Ο κ. Νεοφύτου είναι πικραμένος, αλλά η πικρία του δεν είναι επειδή έχασε μια πολιτική μάχη. Έχει μια πορεία σχεδόν 5 δεκαετιών . Είναι πικραμένος όχι γιατί δεν τον στήριξαν όλοι οι συναγεμρικοί όπως έλεγε η καταστατική απόφαση, αλλά επειδή δέχτηκε πισώπλατες μαχαιριές από κάποιους που του έλεγαν σε βοηθούμε σε στηρίζουμε ενώ έκαναν το αντίθετο».

Το πρόβημα δεν ξεκίνησε με τα podcast αλλά ξεκίνησε από την ασέβεια που επέδειξαν με βάση την απόφαση του καταστατικού του Κόμματος αλλά και ο τρόπος χειρισμού της κατάστασης μετά τις εκλογές για να μπορέσει το κόμμα να προχωρήσει «καθαρό» μπροστά.

Άνθρωποι που δεν σεβάστηκαν την κομματική απόφαση σε εσωκομματικές εκλογές και άνθρωποι που πήγαν ενάντια στις κομματικές επιλογές υποστηρίζονται από το κόμμα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν βοηθά στην ενότητα του κόμματος που εξυπηρετεί γενικότερα το συμφέρον του τόπου.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης έκανε και σχετική ανάρτηση για την αντιπαράθεση χθες στο Χ