Ειδήσεις

Φειδίας Παναγιώτου - Αλέξανδρος Κοψιάλης: Διέγραψαν από το βίντεό τους τα challenge της ντροπής

Απο το επίμαχο βίντεο εξαφανίστηκαν τα πλάνα στα οποία, μεταξύ άλλων, ζητούσαν από νέους να μασήσουν γόπα τσιγάρου για 50 ευρώ

Σε μοντάζ του βίντεο τους από την πλατεία Συντάγματος στο οποίο, μεταξύ άλλων, έβαζαν νεαρούς να κάνουν challenges έναντι 50 ευρώ προχώρησαν μετά το σάλο, ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου και ο YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Από το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Έλληνα YouTuber - και παραμένει ανηρτημένο - έχει πλέον αφαιρεθεί όλο το τμήμα που αφορά τα challenge της ντροπής.

Φειδίας και Κοψιάλης είχαν δώσει 50 ευρώ σε έναν νεαρό από τον οποίο ζήτησαν να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασήσει και να τη φτύσει μπροστά τους.

Οι δύο περσόνες στα social media είχαν ζητήσει, επίσης, από έναν νεαρό να τρέξει ημίγυμνος στην πλατεία φωνάζοντας «Φειδία σε λατρεύω» και να βουτήξει στο σιντριβάνι, ενώ σε άλλη «δοκιμασία» ζήτησαν από νεαρούς ήταν να ακολουθήσουν μια γυναίκα και να την πείσουν να βάλει το σακάκι της στιγμιαία, παρά την ακραία ζέστη.

Τα challenges αυτά, πάντως, έχουν αφαιρεθεί από το βίντεο που αναρτήθηκε πριν από 8 ημέρες στο YouTube από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ