Επιχειρείν

H TBWA μπαίνει δυναμικά στην AΙ εποχή!

Για ακόμη μια φορά, η TBWA καινοτομεί βάζοντας για τα καλά την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης στην καθημερινότητά της. Βασισμένη στις Gen AI υπηρεσίες της Omnicom, η TBWA εγκαινίασε το Collective AI, τη δική της πλατφόρμα υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης, η οποία υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για Disruption® και δημιουργικότητα.

Αξιοποιώντας πάνω από πενήντα χρόνια καινοτομίας, δημιουργικότητας και πολιτιστικό αντίκτυπο στον χώρο του branding, με ιδέες από 11.000 εργαζόμενους σε πάνω από 100 χώρες, το Collective AI αναμένεται να προσφέρει σημαντική ώθηση και υποστήριξη, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες της TBWA. Η πλατφόρμα αυτή προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα και εξατομικευμένα εργαλεία, όπως το Edges AI, το οποίο συλλέγει πολιτισμικές τάσεις και τις μετατρέπει σε εισηγήσεις, ώστε τα brands να αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, ή το FEED AI, το οποίο μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του GPT ώστε να δρα ως ένας ιδανικός Social Media Expert.

Επιπρόσθετα, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της Omnicom με την Adobe, η TBWA είναι η πρώτη εταιρεία που μπορεί να αξιοποιήσει και να τροφοδοτήσει το Adobe Firefly σε generative AI εφαρμογές, προσφέροντας ακόμη περισσότερες στοχευμένες και εξατομικευμένες επιλογές ώστε να μεγιστοποιήσει το αντίκτυπο ενός brand στον κόσμο. Ταυτόχρονα, το Inclusive AI εγγυάται πως τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και τα brands διατηρούν υψηλά επίπεδα εφαρμογών συμπερίληψης, ενώ οι εργαζόμενοι θα έχουν πρόσβαση στην σωστή καθοδήγηση σε ό,τι αφορά τα θέματα διαφορετικότητας.

Ο CEO της TBWA\Worldwide Global, Troy Ruhanen, δήλωσε: «Το Collective AI δεν μας επιτρέπει απλώς να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα, αλλά θα τροφοδοτήσει παράλληλα το καλύτερο δυνατό μέλλον για μας», ενώ συμπλήρωσε, «η συμβατική άποψη θέλει την τεχνητή νοημοσύνη να βοηθά στην αυτοματοποίηση και στην παραγωγικότητα σε ό,τι αφορά τις εργασίες που ήδη εκτελούμε σήμερα. Αν και είναι αλήθεια αυτό, η πραγματική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερη. Μας οδηγεί προς το περιεχόμενο και τις εμπειρίες που προσφέρουν τα brands, που ο κόσμος θέλει να αγκαλιάσει, και που λύνουν πραγματικά προβλήματα στις επιχειρήσεις αξιοποιώντας αληθινές πολιτισμικές ευκαιρίες».

Στην Κύπρο, η TBWA\Entelia, The Disruption® Company μετράει 29 χρόνια δημιουργικών στιγμών, επιτυχιών και «διασάλευσης» στον χώρο της επικοινωνίας, αφού κάθε πρόταση και στρατηγική της έχει στον πυρήνα της το τρίπτυχο Σύμβαση - Ανατροπή - Όραμα. Κάθε πρόταση στρατηγικής της βασίζεται πάνω στη φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική του Disruption, που στόχο έχει την ανατροπή των συμβάσεων και του προκαθορισμένου τρόπου σκέψης, στοχεύοντας πάντα σ’ ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!

H Εταιρεία προσφέρει στο πελατολόγιό της χρήσιμα εργαλεία και συνεχείς αναλύσεις που αφορούν στις πιο σημαντικές τάσεις, σε επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο, και δεν παύει να αποδέχεται κάθε πρόκληση, αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα και γνώση της σε θέματα στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας, πάντοτε σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα τμήματά της που προσφέρουν υπηρεσίες Brand Leadership, Media Buying & Planning, Digital & Social Media, Creative Copywriting, Public Relations και Post & Animation Production.

ΕΝΤΕΛΕΙΑ 2.png