Επιχειρείν

Ad Tag Global Group: Από την αναπτυξιακή πορεία στη σκιά, απευθείας στο προσκήνιο

Με καινούργια κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα, αλλά και με κατά τόπους γραφεία σε πολλές άλλες πόλεις του κόσμου, το Ad Tag Global group αναδύεται στο προσκήνιο ανακοινώνοντας την επιτυχημένη πορεία χρόνων στους τομείς/κλάδους AdTech, MarTech και Στρατηγικoύ Marketing.

Με την καινοτόμο προσέγγισή και την εκτεταμένη παγκόσμια δικτύωσή του, σηματοδοτεί τη νέα εποχή για τους επαγγελματίες του AdTech, MarTech, του marketing κλάδου, τους διαφημιστές, εκδότες, τα networks και τα brands, ανά το παγκόσμιο.

Το Ad Tag Global group αποτελείται από διάφορες πλατφόρμες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων DSPs top tier. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως έχοντας ως ηθική αρχή να είναι «παγκόσμια τοπικός», διαθέτοντας γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Ιρλανδία και πρόσφατα επεκτείνεται και στην περιοχή του Κόλπου. Η ισχυρή υποδομή του Ομίλου περιλαμβάνει ομάδες τεχνολογίας στην Ισπανία, τη Βοσνία και το Χονγκ Κονγκ, διασφαλίζοντας απρόσκοπτες παγκόσμιες λειτουργίες με ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά.

Ο όμιλος εταιρειών Ad Tag Global ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον κ. Νικόλα Μιλάνο, έναν προνοητικό CEO, γνωστό και ως «Γκουρού του Digital». Το έργο του έχει αναμφισβήτητα σημαντικό αντίκτυπο στη διαμόρφωση του ψηφιακού τοπίου παγκοσμίως, ξεκινώντας από την Κύπρο, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Ουσιαστικά, ο κ. Μιλάνος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ψηφιακού κόσμου και υπηρετώντας ως ζωτικός πυλώνας της βιομηχανίας ψηφιακών μέσων στην Κύπρο. Στη συνέχεια, προχώρησε σε επιχειρηματικές επεκτάσεις στο εξωτερικό με όραμα να αναπτύξει πλατφόρμες και τεχνολογίες στους τομείς του AdTech & MarTech. Τώρα, επιστρέφει στην Κύπρο για να συνεισφέρει στην κυπριακή οικονομία και να αναπτύξει περαιτέρω τη βιομηχανία.

«Είμαι περήφανος που επιστρέφω στην αγορά της Κύπρου, με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα, για να συμβάλω, μέσω του ομίλου μας και των νέων τεχνολογικών εξελίξεων, στην τοπική οικονομία και στην αγορά της Κύπρου. Ταυτόχρονα, στόχος μας είναι να προσδώσουμε global value και να τοποθετήσουμε την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της τεχνολογίας μέσω αυτών των technological achievements μας» δήλωσε ο κ. Νικόλας Μιλάνος.

Στόχος και αποστολή του Ομίλου είναι να εντοπίζει, να κατηγοριοποιεί και να προσελκύει κοινό υψηλής αξίας για τα brands, δημιουργώντας αποτελεσματικές εξατομικευμένες εκστρατείες marketing 360° που αποφέρουν πολύτιμα αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη επιτυχία για τους συνεργάτες του.

Ad Tag Global Contact Details Λεωφ. Φανερωμένης 106, 6031, Λάρνακα, 24205040 operations@ad-tag.eu