Παιδεία

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει Open Day για σπουδές στις Σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στην Πανεπιστημιούπολή του στη Λευκωσία.

Υποψήφιοι και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία και κριτήρια εισαγωγής, να ξεναγηθούν στην πανεπιστημιούπολη, στα εξειδικευμένα εργαστήρια των Σχολών, ενώ μπορούν να συνομιλήσουν με το διδακτικό προσωπικό των Σχολών καθώς και εξειδικευμένους συμβούλους σπουδών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Υποβολή Αιτήσεων

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2024. Παράκληση να έχουν μαζί τους το απολυτήριο Λυκείου και λοιπά συνοδευτικά έγγραφα.

Σπουδές 5 Αστέρων

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ