Ειδήσεις

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» (VID)

Στην εκπομπή του Sigma «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο Αντώνη Δημητρίο, δικηγόρος του 48χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση Metamax, σημειώνοντας πως ο πελάτης του είναι γνωστός επιχειρηματίας, αξιοπρεπέστατος άνθρωπος και οικογενειάρχης.

Εξήγησε μάλιστα ότι ο 48χρονος έχει χάσει περίπου 20 χιλ. ευρώ από την απάτη της Μetamax

«Από την πρώτη στιγμή έχει συνεργαστεί με την Αστυνομία. Έχει δώσει κατάθεση, και έδωσε καινούργια κατάθεση χθες το βράδυ. Θεωρώ ότι με τις εξηγήσεις που έχουν δοθεί δεν διαφαίνεται διάπραξη ποινικού αδικήματος του συγκεκριμένου προσώπου», τόνισε ο γνωστός νομικός προσθέτοντάς ότι είναι «Ξεκάθαρα είναι ο ίδιος θύμα της απάτης» .

Επεσήμανε ότι η προσωποκράτησή του λήγει την Παρασκευή και αναμένουν την εισήγηση της Αστυνομίας και της Νομικής Υπηρεσίας για το πώς θα προχωρήσει η υπόθεση.

Ο δικηγόρος του 48χρονου κάνει λόγιο για εντατικές προσπάθειες του ΤΑΕ Λεμεσού να εξιχνιάσει την υπόθεση και σημείωσε πως έχουν διαφανεί αρκετά και με τη βοήθεια του πελάτη του.

Εξήγησε πως μάλιστα ο 48χρονος είχε αποταθεί στην Αστυνομία για να υποβάλει και ο ίδιος παράπονο.

«Πρόκειται για ένα πακέτο που ξεκινούσε από 90 ευρώ και αν παρακολουθούσε κανείς πέντε διαφημιστικά βίντεο την μέρα θα κέρδιζες τρία ευρώ τη μέρα. Άρα σε τρεις μήνες θα έπαιρνες πίσω μέχρι 270 ευρώ. Επειδή ήταν μικρά τα ποσά και θεώρησε ο κόσμος ότι ήταν νόμιμη η εταιρεία, δυστυχώς παρασύρθηκε».κατέληξε.