Παιδεία

Τελετή Αποφοίτησης Cyprus College 2023-2024

«Η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό όπλο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τον κόσμο. Κάντε λοιπόν τη διαφορά. Ικανότητα είναι η αποδεδειγμένη επάρκεια στη χρήση γνώσεων και δεξιοτήτων οι οποίες επιτρέπουν σε ένα εργαζόμενο να υλοποιεί μια εργασία με απόλυτη επιτυχία». Στον παραινετικό του λόγο ο Διευθυντής του Cyprus College Λευκωσίας, Δρ Νάσιος Ορεινός, ευχαρίστησε τους απόφοιτους για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο Cyprus College. Ο Δρ Ορεινός ανέδειξε τη σημασία 10 σημαντικών «ικανοτήτων τις οποίες θα πρέπει να έχει ένας επιτυχημένος εργαζόμενος» και τόνισε ότι ο στόχος της εκπαίδευσης, ανάμεσα σε άλλα, είναι η γνώση και αυτών των ικανοτήτων με τις οποίες οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί. Κάλεσε τους απόφοιτους να αποφασίσουν στη ζωή εάν θέλουν «να είναι κάποιοι ή να είναι ο κανένας».

Αίσθηση του επείγοντος

Αποφασιστικότητα

Προσανατολισμός στον πελάτη

Ομαδική εργασία

Πρωτοβουλία

Αναλυτική σκέψη

Κριτική ανάλυση

Διαχείριση χρόνου

Υψηλή προοπτική

Προσανατολισμένος στη δράση

19.7. CYPRUS COLLEGE 2.JPG

Ο Δρ Ορεινός σημείωσε επίσης ότι «το Cyprus College, ως το αρχαιότερο Κολέγιο διακρίνεται για τρία πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: την ποιοτική εκπαίδευση, τα πολύ υψηλά ποσοστά απασχολησιμότητας και το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι κλάδοι του κολεγίου προσφέρουν πρακτική εξάσκηση».

Σήμερα, στο Cyprus College Λευκωσίας, λειτουργούν συνολικά 6 κλάδοι σπουδών, εκ των οποίων κάποιοι σε καινοτόμους τομείς, όπως το:

  • Δίπλωμα, «Διαδικτυακό Μάρκετινγκ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»
  • Δίπλωμα, «Τεχνικός Ηλεκτρολογίας»

οι οποίοι μαζί με τους παραδοσιακούς κλάδους του Κολεγίου, δηλαδή τη «Διοίκηση Επιχειρήσεων», τις «Γραμματειακές Σπουδές» και τον «Τεχνικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Δικτύων» δημιουργούν ένα μίγμα το οποίο συνάδει με τις ανάγκες της αγοράς και ικανοποιεί τις αναδυόμενες ευκαιρίες εργοδότησης. Εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει σε λειτουργία και το Πτυχίο στην «Αισθητική», το οποίο, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του κλάδου, τα οποία αναβαθμίστηκαν σε συνεργασία με τον Όμιλο Παπαέλληνα μέσα από την εταιρεία Shiseido και τα καταστήματα Beauty Line, προσδίδει άλλη εμβέλεια στον τομέα της Αισθητικής.

19.7. CYPRUS COLLEGE 1.JPG