Ειδήσεις

Στο νοσοκομείο οκτώ παιδιά μετά από ατύχημα με χλώριο σε πισίνα στην Πάφο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας οκτώ ανήλικα παιδιά, τα οποία βρισκόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην τουριστική περιοχή Γεροσκήπου και φέρεται να επηρεάστηκαν από αναθυμιάσεις λόγω εργασιών που διεξάγονταν σε πισίνα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου.

Συγκεκριμένα, ενώ εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο τοποθετούσαν χημικά για σκοπούς συντήρησης της πισίνας, φαίνεται πως προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, που πιστεύεται ότι επηρέασαν 8 παιδιά που κολυμπούσαν στην παρακείμενη παιδική πισίνα.

Στη σκηνή πέραν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έσπευσε η Αστυνομία ενώ κλήθηκαν και δυο ασθενοφόρα, με τα οποία διακομίσθηκαν δυο πρόσωπα, πέραν των ανήλικων, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε ανακοίνωση η αστυνομία αναφέρει: «Πριν μία ώρα περίπου, ενώ εργαζόμενοι σε ξενοδοχείο στην Κ. Πάφο, τοποθετούσαν χημικά για σκοπούς συντήρησης της πισίνας, φαίνεται πως προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, που πιστεύεται ότι επηρέασαν οκτώ ( 8 ) παιδιά που κολυμπούσαν στην παρακείμενη παιδική πισίνα. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Μέλη της Αστυνομίας διενεργούν εξετάσεις στο σημείο. Το συμβάν διερευνάται».

Δείτε εικόνα από το σημείο:

Screenshot 2024-07-22 at 5.01.05 PM.png