Πολιτισμός

«Find me falling»: Στην πρώτη θέση των ταινιών του Netflix η πρώτη κυπριακή παραγωγή της πλατφόρμας

Στην πρώτη θέση του Netflix παγκοσμίως, στην κατηγορία ταινιών αγγλικής γλώσσας, με 14,4 εκατομμύρια προβολές, βρίσκεται η ρομαντική κομεντί «Find me falling» (Μπρος γκρεμός) της Στελάνας Κληρή, που αποτελεί την πρώτη κυπριακή παραγωγή που στριμάρει στην πλατφόρμα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 19 Ιουλίου με ταυτόχρονη πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Κύπρου και όπως φαίνεται ενθουσίασε το κοινό.

netflix .jpg

netflix 2 .jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες η ταινία βρίσκεται στην τρίτη θέση του Top 10, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο στην δεύτερη θέση. Γενικότερα η ταινία εντοπίζεται στο Top 10 ταινιών του Netflix σε 80 χώρες.

Η υπόθεση της ταινίας

Μετά από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και την πτώση της δημοτικότητας της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ροκ σταρ John Allman -τον οποίο υποδύεται ο δημοφιλής ηθοποιός Harry Connick Jr., αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του, για να ανακτήσει δυνάμεις.

Μετακομίζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ σβήνει, όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και, αργότερα, με ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις, καθώς και μια παλιά φλόγα που ξαναφουντώνει.

Στην ταινία, που είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο νησί μας, μεταξύ Λευκωσίας και Πέγειας, πρωταγωνιστεί η Κύπρια ηθοποιός Αγνή Σκοτ, ενώ συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί συμπατριώτες μας ηθοποιοί, όπως ο Τόνυ Δημητρίου, η Αγγελική Φιλιππίδου, η Αθηνά Ροδίτου και η Λέα Μαλένη.

Δείτε το trailer της ταινίας: