Κόμματα

ΕΛΑΜ: Άμεση στήριξη της οικογένειας για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ανακοινώσει με το πέρας της θερινής περιόδου μέτρα για αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, χαιρετίζει με ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ. Όπως αναφέρει, ευελπιστεί "σε γενναιόδωρες εξαγγελίες καθώς η καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων στις νέες γεννήσεις Ελληνοκυπρίων, ενισχύει τις ανησυχίες μας για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού".

"Ως ΕΛΑΜ", προστίθεται, "έχουμε εισηγήσεις για το ζήτημα, τις οποίες έχουμε παρουσιάσει πολλάκις, ενώ την ίδια ώρα είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε και να συζητήσουμε τις θέσεις μας με τους αρμόδιους. Παραδείγματος χάριν, φορολογικά κίνητρα, αυξημένα επιδόματα, περαιτέρω στήριξη στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Οφείλουμε ως πολιτεία να χαράξουμε μια σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική για την υπογεννητικότητα".

"Ας μη λησμονούμε πως το συγκεκριμένο ζήτημα συνδέεται άμεσα και με άλλα υψίστης σημασίας για τον τόπο θέματα όπως είναι το μεταναστευτικό και η μελλοντική πορεία της οικονομίας. Η επίλυση του ζητήματος θα είναι προς όφελος της Πατρίδας μας και θα συμβάλει στην επιβίωση των Ελλήνων της Κύπρου στην γη που τους γέννησε", καταλήγει η ανακοίνωση.