Κόμματα

Σπόντες Αννίτας σε Αβέρωφ και Αναστασιάδη: «Πού βρισκόμασταν τόσο καιρό;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ενδεχόμενο διορισμού του Χάρη Γεωργιάδη ως επιτρόπου και τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη ο Νίκος Αναστασιάδης σχολίασε στο Πρωτοσέλιδο η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, «από τη στιγμή που ο ΔΗΣΥ δέχθηκε να συμμετέχει ο ΠτΔ στο ΕΛΚ, που είναι η ευρύτερη πολιτική ομάδα που ανήκουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σημαίνει ότι με τη διαπίστωση ότι αυτό προσδίδει ακόμα θετικό πρόσημο στην Κύπρο μας, και εμείς την πατρίδα μας τη βάζουμε πρώτη και πάνω απ όλα, με τον ίδιο τρόπο κατανοώ το όφελος να επιλεγεί ένα άτομο από το ΕΛΚ. Κατανοώ την πολιτική σκοπιμότητα».

Σε σχέση με τη συνέντευξη του Νίκου Αναστασιάδη, σχολίασε ότι «ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψής του. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι καλύτερα τη δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που έχουμε να διαχειριστούμε, ας νοιαστούμε για τον ΔΗΣΥ και την Κύπρο μας, να λέγονται λιγότερα ή ότι ανήκει στο παρελθόν να μένει εκεί. Όλο αυτό το διάστημα βλέπουμε εκατέρωθεν πυρά, διαφορετικές αναγνώσεις ή ερμηνείες δηλώσεων ή ετεροχρονισμένες δηλώσεις. Πού βρισκόμασταν τόσο καιρό όλοι για κάποια επίμαχα ζητήματα; Πώς βοηθάμε την παράταξή μας εάν πράγματι θέλουμε να τη βοηθήσουμε; Πώς βοηθάμε τον τόπο μας που βρίσκεται ίσως στο χειρότερο σημείο στο Κυπριακό».

Πρόσθεσε ότι «είναι καλά να λέγονται λιγότερα ή και να μην λέγεται τίποτα, το οποίο ανήκει στο παρελθόν. Να αφήσουμε πίσω πικρίες».