Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό - «Δηλητηριάζουν την κοινωνία» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Έγραψαν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου για τις συναθροίσεις

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λεμεσό.
Άγνωστα άτομα εισέβαλαν στον χώρο, προκαλώντας φθορές και γράφοντας συνθήματα με σπρέι στους τοίχους.
Μεταξύ άλλων, κατέγραψαν μηνύματα κατά του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συναθροίσεις, ενώ δεν δίστασαν να βανδαλίσουν αφίσα που απεικόνιζε τον Νίκο Αναστασιάδη, τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γλαύκο Κληρίδη.
Στο σημείο μεταβαίνει ο κ. Δίπλαρος.
Στο SigmaLive μίλησε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι ολοκληρωτικές οι ζημιές. «Προσπαθούν να φιμώσουν τη δημοκρατία. Οι κουκουλοφόροι θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους», είπε.




Καταδικάζει τους βανδαλισμούς ο ΔΗΣΥ»
Ανακοίνωση εξέωσε ο ΔΗΣΥ για βανδαλισμούς στα Κεντρικά Γραφεία της Παράταξης στη Λεμεσό
Αυτούσια η ανακοίνωση:
Η χώρα μας σύρθηκε χτες το βράδυ στο βούρκο του φανατισμού. Δυνάμεις του σκότους κτύπησαν τα κεντρικά μας γραφεία στη Λεμεσό. Παραβίασαν την είσοδο, κατέστρεψαν έπιπλα και έγγραφα και έγραψαν απειλητικά συνθήματα στους τοίχους.
Όποιοι και να είναι οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης, οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος είναι οι ίδιοι που με τη διαλυτική τους συμπεριφορά δηλητηριάζουν την κοινωνία και την πολιτική ζωή.
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα ολέθρια αποτελέσματα που έχει για τον τόπο η συστηματική καλλιέργεια μιας πολεμικής ατμόσφαιρας από τη συμμαχία του καταστροφικού λαικϊσμού. Ο πρωτοφανής βανδαλισμός των γραφείων μας στη Λεμεσό, μας δικαιώνει.
Η αναρχία και το χάος χτύπησαν με σκοπό να φιμώσουν τη μετριοπάθεια και τη λογική. Να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στη μόνη πολιτική δύναμη που στέκεται ανάχωμα στην τοξικότητα, την πόλωση και τον φανατισμό.
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν θα φοβηθεί, δεν θα φιμωθεί, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται με γνώμονα τη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και τον ορθολογισμό.