Φόνος 80χρονου: Πάει για ψυχιατρική νοσηλεία ο γιος του - Κρίνεται ακατάλληλος για δίκη
Σε ψυχιατρική μονάδα ο φερόμενος πατροκτόνος της Λεμεσού

Δεν προηγήθηκε κάτι πριν της άγριας δολοφονίας είπε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου. Η πατροκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Καθολικής στη Λεμεσό.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον ίδιο τον δράστη, τον γιο του θύματος, ο οποίος τηλεφώνησε στο ΤΑΕ και ανέφερε ότι σκότωσε τον πατέρα του. μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σπίτι όπου εντόπισαν τον 80χρονο σε πολυθρόνα εντός υπνοδωματίου.
Διαβάστε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό: Μπροστά στα μάτια της μάνας του ο φόνος
Δίπλα από το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο με το οποίο φέρεται να τον σκότωσε ο γιος του. Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, ο δράστης μετά από εξέταση που του έγινε από ψυχίατρο κρίθηκε ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία και θα μεταφερθεί για νοσηλεία.