Θάνατος 20χρονου: Ασύλληπτος ο οδηγός του άλλου οχήματος - Τα ερωτήματα για το θανατηφόρο στην Αγλαντζιά
Σε εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο του 20χρονου Κυριάκου

Μια βδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από το φοβερό θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αγλαντζιά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 20χρονου Κυριάκου Αντωνίου από τον Άγιο Δομέτιο.
Η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στη 1.20 π.μ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Αντωνίου, στη λεωφόρο Λάρνακος στην Αγλαντζιά, με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Πανεπιστημίου προς Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 24χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 23χρονο. Οι δυο πήγαν στο Γενικό Νοσοκομείο όπου έλαβαν εξιτήριο μετά που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Από τη σύγκρουση, το όχημα του 20χρονου παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο φώτων τροχαίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.
Ασύλληπτος ο οδηγός του άλλου οχήματος
Η Αστυνομία συνεχίζει όπως λέει τις εξετάσεις γύρω από το θανατηφόρο ενώ την περασμένη Πέμπτη έκλεισε τον δρόμο όπου σημειώθηκε το μοιραίο προκειμένου να προβεί σε αποτύπωση σκηνής (σ.σ και όχι αναπαράσταση όπως αρχικά ανακοίνωσε).
Από την εν λόγω αποτύπωση έλαβαν όπως είπαν, στοιχεία τα οποία θα καταδείξουν την ταχύτητα με την οποία κινείτο το εν λόγω όχημα. Σε δημόσιες δηλώσεις πάντως δια της Εκπροσώπου της, η Δύναμη δεν επιβεβαιώνει πληροφορίες του Αντιδημάρχου Αγλαντζιάς που ήθελαν τον 24χρονο οδηγό να έτρεχε με τριπλάσια ταχύτητα από την επιτρεπόμενη.
Η Αστυνομία μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις δηλώνει πως δεν θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις για το θέμα.
Πάντως σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (2 Αυγούστου) ο 35χρονος οδηγός που παρέσυρε θανάσιμα 87χρονη γυναίκα που διασταύρωνε, συνελήφθη όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.