Huawei: Γιόρτασε την επιτυχία της στην Κύπρο

Μια βραδιά αφιερωμένη στην τεχνολογία και στην επιτυχημένη πορεία της Huawei στην κυπριακή αγορά διοργανώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. Με την παρουσία συνεργατών, προσωπικού και εκπροσώπων των ΜΜΕ από τον χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle, η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του 2018 και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του κοινού δίνοντας υπόσχεση ότι το 2019 θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο, με νέα εντυπωσιακά προϊόντα, τεχνολογικές καινοτομίες αλλά και δράσεις.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με κοινό παρονομαστή την Τεχνολογία, την Τεχνητή Νοημοσύνη που ενσωματώνει η Huawei στις συσκευές της και τις υπέροχες δράσεις της εταιρείας μέσα στο 2018, το κοινό βρέθηκε μπροστά σε μοναδικές εικόνες από το Βόρειο Σέλας, που με τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης του Huawei Mate 20 Pro μετατράπηκαν σε μία υπέροχη μουσική συμφωνία. Δεν έλειψαν επίσης και οι αναφορές στις επιτυχημένες στιγμές της χρονιάς όπως η επιτυχία του Black Friday, όπου η Huawei αναδείχθηκε ένας από τους Top Sellers στην κατηγορία των smartphones, του Smartphone Festival, αυτής της μεγάλης γιορτής της τεχνολογίας που ξεκίνησε από την Huawei το 2017 στην Ελλάδα, αγαπήθηκε από το κοινό Ελλάδας και Κύπρου και συνεχίστηκε και το 2018 αποτελώντας θεσμό.


Οι απαιτήσεις του κοινού από έναν κορυφαίο κατασκευαστή smartphones εξάλλου είναι υψηλές και οι άνθρωποι της Huawei υπόσχονται να ανταποκριθούν σε αυτές με συνέπεια απόλυτη επιτυχία.