Η Ψηφιακή Γεωργία είναι πλέον γεγονός

Το όραμά τους για την επόμενη μέρα η οποία θα φέρει την Ψηφιακή Τεχνολογία - Smart Agriculture στην υπηρεσία του Κύπριου παραγωγού παρουσίασαν οι συνεργάτες της AgroLan Ltd κατά την εγκατάσταση του πρώτου Ψηφιακού Συστήματος Deepfield® Connect - Field Monitoring της εταιρίας BOSCH στην Κύπρο.


Ο Παραγωγός Αδάμος Αδάμου, στου οποίου την καλλιέργεια εγκαταστάθηκε πιλοτικά το καινοτόμο σύστημα, ενημερώθηκε για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να φέρει η Ψηφιακή Γεωργία.


Επίσης ενημερώθηκε για την προστιθέμενη αξία που μπορεί να του προσφέρει η λύση Deepfield® Connect, καθώς έχουμε πλέον στοχευμένες και αποτελεσματικές επεμβάσεις φυτοπροστασίας και θρέψης, μείωση του κόστους φυτοπροστασίας και λίπανσης, αύξηση της παραγωγής ανά δεκάριο και της παραγωγικότητας, καθώς και βελτίωση της ποιότητας του καρπού.


Η καινοτομία Smart Agriculture είναι μία πρωτοβουλία αειφόρου γεωργίας της AgroLan Ltd, εταιρείας φυτοφαρμάκων με έδρα τη Λευκωσία και μέλος του ομίλου MSJ Group, σε συνεργασία με τη BOSCH, ηγέτη στην τεχνολογία αισθητήρων και της BASF, ηγέτη στη φυτοπροστασία.