Υγεία

Κερδίζεις 300.000 ευρώ αν βρεις ανώτερη ποιότητα νερού

Το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Plus 5ης γενιάς της Camelot είναι πια γεγονός

Ένα από τα καλύτερα φίλτρα νερού διεθνώς είναι το Imperial Plus της Camelot, το οποίο κατασκευάζεται στην Αμερική. Αν βρεθεί ανώτερη ποιότητα νερού από τα Imperial, η Camelot International Health Organization προσφέρει 300.000 ευρώ.

Μετά από πολλά χρόνια επίπονων ερευνών πολλών διακεκριμένων επιστημόνων και αφού ξοδεύτηκαν δισεκατομμύρια δολάρια μελετώντας το πρόβλημα σε βάθος, φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε το… τέλειο! Το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Plus 5ης γενιάς είναι πια γεγονός.

Το σύστημα Imperial Plus αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λπ.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι στην Αμερική με εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Σε κάθε βήμα κατασκευής του συστήματος Imperial Plus γίνονται έλεγχοι ποιότητας, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι κάθε σύστημα Imperial Plus είναι απόλυτα σύμφωνο με τα στάνταρτ κατασκευής που έχουν τεθεί.

Για την κατασκευή των φίλτρων του IMPERIAL® χρησιμοποιούν τον πιο ακριβό ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα με ειδική επεξεργασία για μέγιστη αποδοτικότητα, ώστε να έχει τη μεγαλύτερη απορροφητικότητα των χημικών δηλητηρίων, τα οποία απορροφούνται ταχύτατα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι άνθρακα, για τους οποίους πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής. Υπάρχει π.χ. ο συνθετικός άνθρακας, ο οποίος είναι πάμφθηνος, αφαιρεί μεν ένα μέρος του χλωρίου αλλά προσθέτει άλλα επικίνδυνα στοιχεία στο νερό, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι απροσδιορίστου τύπου.

Επίσης υπάρχουν και άλλοι τύποι ενεργού άνθρακα, οι οποίοι είναι αναλόγως από τι είδους φυτό ή δέντρο είναι η πρώτη ύλη και από εκεί εξαρτάται η ποιότητά του και επομένως και η τιμή του. Συγκεκριμένα για το IMPERIAL PLUS® χρησιμοποιείται η πιο ακριβή ποιότητα ενεργού φαρμακευτικού άνθρακα, που παράγεται σε ένα νησί της Χαβάης και διατίθεται αποκλειστικά στα εργοστάσιά μας, ενώ με την πιο ειδική ακριβή επεξεργασία και την ειδική τεχνική του ULTIPOR®, Ν66™ Nano Impregnate Technology προηγείται κατά πολύ του ανταγωνισμού όσον αφορά στην αποδοτικότητά του.

Δεν θα χρειαζόμαστε εμφιαλωμένα νερά, θα απαλλαγούμε από τη μεταφορά τους και το πανάκριβο κόστος τους κερδίζοντας έτσι πάνω από €700 τον χρόνο.

Το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού του νερού Imperial Plus 5ης γενιάς της Camelot είναι πια γεγονός και απαριθμεί τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Το εσωτερικό ανταλλακτικό του αλλάζεται πολύ εύκολα.
  2. Η βαλβίδα διοχέτευσης νερού (ρακόρ) είναι πολύ εύκολη στη σύνδεση στις περισσότερες βρύσες.
  3. Έχει περιστρεφόμενο (360°) στόμιο, προκειμένου να μπορούμε να γεμίζουμε τα δοχεία πιο εύκολα.
  4. Η ίδια συσκευή μετατρέπεται (με τα κατάλληλα βρυσάκια από την εταιρεία), ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.