Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Άπειρη αγάπη #Για τα παιδιά μας

Το βραχιολάκι συμβολίζει το άπειρο και κατ’ επέκταση την άπειρη αγάπη που θα συνεχίσει να προσφέρει το Ίδρυμα μέσα από το αξιόλογο έργο του, στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Με το μήνυμα «Άπειρη αγάπη #Για τα παιδιά μας», ξεκίνησε πρόσφατα φιλανθρωπική εκστρατεία, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου. Το Ίδρυμα εδρεύει στη Λάρνακα και στηρίζει από το 2006, παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις.

Για το σκοπό αυτό, σχεδιάστηκε ασημένιο βραχιολάκι με πρωτοβουλία του “My name is Mom”, σε συνεργασία με το Concept Design στη Λάρνακα. Το βραχιολάκι συμβολίζει το άπειρο και κατ’ επέκταση την άπειρη αγάπη που θα συνεχίσει να προσφέρει το Ίδρυμα μέσα από το αξιόλογο έργο του, στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Το «My name is  Mom”,  είναι ο ιστότοπος που δημιούργησε η γνωστή ηθοποιός Ειρήνη Καραγιώργη, ελπίζοντας να βοηθήσει μέσα από τα άρθρα της νεαρές μητέρες, όπως είναι και αυτή, σε διάφορα θέματα που τις απασχολούν. Επιπλέων φιλοξενούνται άρθρα από διάφορους συνεργάτες.

Το βραχιολάκι που είναι φτιαγμένο από ασήμι 925, στοιχίζει 10 ΕΥΡΩ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από:

- Την ιστοσελίδα: mynameismom.com.cy

- Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

My Name is Mom: mynameismomcy

-     Tα ακόλουθα σημεία πώλησης:

Λάρνακα:

-     Κατάστημα: Aldecor, Γρίβα Διγενή 51,  77 778687

-     Καφετέρια: Coffee Sweet Λεωφόρος Στρατηγού Τιμάγια, Μέγαρο ΣΙΑΝΤΩΝΑ -24819644

Λευκωσία:

Κομμωτήριο: Free Form  Γρηγόρη Αυξεντίιου 58 Β στον Άγιο Δομέτιο  - 22 671155

Υποστηρίξτε τη