Ειδήσεις

Φωτογραφίες από τη συρροή πολιτών στο Mall της Πάφου λίγο πριν το νέο λόκνταουν

Φωτογραφίες από τη κοσμοσυρροή παρατηρείται στο Μall της Πάφου μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε χθες ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου και προβλέπουν το κλείσιμο από αύριο των mall.

Κοσμοσυρροή παρατηρείται στο Μall της Πάφου μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε χθες ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου και προβλέπουν το κλείσιμο από αύριο των mall.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΥΠΕ», αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν από το πρωί στους χώρους πώλησης παιχνιδιών, αναμένοντας καρτερικά τη σειρά τους για την είσοδο προκειμένου να αγοράσουν παιχνίδια για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που τα παιδάκια αναμένουν τα δώρα τους από τον Άη Βασίλη. Επίσης, μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα άλλα καταστήματα του Mall.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας και τίθενται σε εφαρμογή από αύριο 06:00 έχουν κινητοποιήσει τους δημότες για την αγορά ειδών για τις μέρες των γιορτών, αφού σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, προνοείται η αναστολή της λειτουργίας κλειστών εμπορικών κέντρων.

Σημειώνεται πως η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο προέβη στην Πάφο σε 721 ελέγχους στο πλαίσιο των οποίων έγιναν 16 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών. Συγκεκριμένα έντεκα από τους 16 πολίτες δεν έφεραν μάσκες ενώ πέντε είχαν παραβιάσει το ωράριο κυκλοφορίας.

pafitika1.JPG

Οι διαχειριστές δυο καταστημάτων είχαν επιτρέψει την είσοδο στα καταστήματα τους σε περισσότερους πελάτες απ’ όσους επιτρέπεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα των καταστημάτων, αναφέρει το «ΚΥΠΕ».

Στην σελίδα «Pafitika Nea Paphos» στο Facebook αναρτήθηκαν πριν από λίγο φωτογραφίες που δείχνουν την κοσμοσυρροή που παρατηρείται στο εν λόγω Mall.

paf2.JPG

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Σίγμα» ο Γενικός Διεθυντής του Mall Λευκωσίας Γιώργος Γεωργίου ανέφερε πως δεν έγινε διάλογος για τα μέτρα με αποτέλεσμα να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση για πάνω από 500 επιχειρήσεις και για 12 με 15 χιλιάδες εργαζόμενους. Ανέφερε επίσης ότι στα εμπορικά κέντρα υπάρχουν αρκετές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έχουν χάσει το εισόδημα τεσσάρων μηνών και με το κλείσιμο ενόψει Χριστουγέννων, χάνουν 75% του ετήσιου εισοδήματος και οδηγούνται σε πτώχευση. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και την επόμενη μέρα». 

pafitika2.jpg

pafitika3.jpg

pafitika4.jpg