Ανθρώπινες Ιστορίες

Το συγκινητικό γράμμα στην Τροχαία: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου»

Συγκινητικό γράμμα έστειλε πολίτης στον Διευθυντή Τροχαίας Αρχηγείου της Αστυνομίας Κύπρου, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για τη βοήθεια που πρόσφεραν Αστυνομικοί.

Αυτούσιο το γράμμα

Κύριε  διευθυντά, σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου για δύο περιπολικά της Αστυνομίας που ανταποκρίθηκαν σε λίγα μόνο λεπτά για να βοηθήσουν την εγκυμονούσα κόρη μου, τον ανήλικο εγγονό μου και εμένα που βρισκόμαστε στον αυτοκίνητο που οδηγούσε  η κόρη μου στο δρόμο Λευκωσίας-Λάρνακας.

Στο δρόμο αυτό, έσπασε μεγάλο λάστιχο φορτηγού-αυτοκινήτου και γέμισε ο δρόμος μεγάλα κομμάτια, από σίδερα και άλλα αντικείμενα στις 21/07/2021 με αποτέλεσμα να κτυπήσει το αυτοκίνητό μας μεγάλοι σίδερο και να σπάσει ο τροχός και το ριμς του αυτοκινήτου.

Ο Αστυνομικός Χρηστάκης έφτασε πρώτος, με την συνάδελφό του Σώτια. Επειδή είχε ψηλές θερμοκρασίες φρόντισαν η έγκυος και το παιδί να τοποθετηθούν στο αστυνομικό όχημα όπου υπήρχε σύστημα κλιματισμού.

Ο Αστυνομικός Χρηστάκης προσπάθησε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου αλλά το εφεδρικό λάστιχό ήταν ξεφούσκωτο. Τότε ειδοποίησε δεύτερο περιπολικό, με τους αστυνομικούς Νίκο και Δημήτρη, που πήραν το λάστιχο σε βενζινάδικο και το φούσκωσαν και ο αστυνομικός Χρηστάκης το τοποθέτησε.

Μέχρι να έρθει η οδική ασφάλεια, η αστυνομία μας βοήθησε αρκετά. Για την ομάδα αυτή εκφράζω τις ευχαριστίες μου και αξίζει να αναφερθεί το ενδιαφέρον, ο επαγγελματισμός, η ανταπόκριση που επιδεικνύει η υπηρεσία προς την παροχή αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Με εκτίμηση, Ανδρούλα Αριστείδου