Ο Βρυώνης χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ο Βρυώνης μεταβαίνει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε επέμβαση και να κάνει για τελευταία φορά την θεραπεία του εκεί, ελπίζωντας ότι θα είναι σε θέση να τη συνεχίσει στην Κύπρο

Τη βοήθεια του κόσμου ζητά για ακόμα μία φορά η μητέρα του 30χρονου Βρυώνη που μεταβένει αύριο στο Λονδίνο για την τελευταία του -όπως ελπίζουν όλοι- θεραπεία. Η κα. Χαρίκλεια Παύλου, έχασε τη μεγαλύτερή της κόρη, τη Γαλάτεια, σε ηλικία 23 ετών από ανεπάρκεια νεφρών και τώρα δίνει μία νέα μάχη για να καταφέρει να κρατήσει στη ζωή τον μικρότερο γιο της, τον Βρυώνη. Ο νεαρός από το Κολόσσι Λεμεσού πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που ονομάζεται μεγαλοκεφαλία.

Ο Βρυώνης και η μητέρα του αναγκάζονται συχνά να μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπείες και εγχειρήσεις του 30χρονου και ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία. Η ίδια αναφέρει στη «Σημερινή Online» ότι ο Βρυώνης μεταβαίνει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε επέμβαση και να κάνει την τελευταία του θεραπεία εκεί, ελπίζωντας ότι θα είναι σε θέση να τις συνεχίσει στην Κύπρο.

Η μητέρα του 30χρονου Βρυώνη προχωρεί εκ νέου σε έκκληση ώστε να καταφέρει να πληρώσει και να ξοφλήσει το κόστος των θεραπειών και των επεμβάσεων του γιού της. Πρόκειται για ένα ποσό που αγγίζει τις 10.000 ευρώ. Ενώ ευχαρίστησε και τους Κύπριους στο Λονδίνο που την έχουν βοηθήσει τόσες φορές καταλήγοντας ξανά σε μια δημόσια έκκληση προς το κοινό λέγοντας πως «χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν έχουμε την στήριξη του κράτους. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να μας καλέσει στο 97652763».