Υγεία

Καμπανάκι από Υπουργείο Υγείας - «Ενδεχόμενο διαφοροποίησης μέτρων»

Δεν αποκλείεται η απόφαση για διαφοροποίηση των μέτρων κατά της πανδημίας εντός της εβδομάδας λόγω της αύξησης κρουσμάτων και της αλματώδους ανόδου του ποσοστού θετικότητας

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου ανέφερε ότι καταγράφεται αύξηση αλλά περιμένουν σήμερα τα αποτελέσματα.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τα αποτελέσματα που αποστέλλει και στα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής και στις υπηρεσίες του Υπουργείου η μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης για να δούμε την επιδημιολογική εικόνα περαιτέρω».

Συνέχισε λέγοντας, «Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων, αυτό που προέχει τώρα και που έχει ζητηθεί από τον Υπουργό Υγείας προς τα Μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής είναι να αξιολογήσουν αυτή την κατάσταση και αν υπάρχουν οποιεσδήποτε εισηγήσεις για διαχείριση αυτής της επιτήρησης της επιδημιολογικής εικόνας.

Άρα αν υπάρξουν σήμερα εισηγήσεις και υπάρξει μια συζήτηση, ενδεχόμενως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις εντός της εβδομάδας».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε ΒΙΝΤΕΟ στο Sigmalive.com