Πολιτισμός

To City of Dreams Mediterranean στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο ολοκληρωμένο θέρετρο (IR) της Κύπρου και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή, παρουσίασε με υπερηφάνεια τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας Kult Together, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», που ιδρύθηκε το 2017, δίνοντας ελπίδα σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας και φιλανθρωπικές ή κοινωφελείς οργανώσεις. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Διακεκριμένοι αθλητές, ποδοσφαιριστές και μοντέλα, παρουσίασαν δημιουργίες μερικών από τους πιο διάσημους οίκους μόδας στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην ανανεωμένη Πλατεία Ελευθερίας, η οποία φιλοξένησε για πρώτη φορά μια τόσο μοναδική εκδήλωση.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos κ. Grant Johnson, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία που σημείωσε η εκδήλωση. «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συνεργαζόμαστε με την Kult Boutique και άλλες επώνυμες μάρκες ένδυσης για να στηρίξουμε τον οργανισμό «Γκολ στη Ζωή» και τις δραστηριότητές του, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την τοπική κοινότητα. Η Melco Cyprus δεσμεύεται να συνεχίσει την ισχυρή της παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα, καθώς στόχος μας είναι να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα».

Το City of Dreams Mediterranean, το οποίο αναπτύχθηκε από τη βραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης, ιδιοκτησίας και διαχείρισης πολυθεματικών θέρετρων πολυτελείας, Melco Resorts & Entertainment, αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη και το πρώτο του είδους του στην Κύπρο.

Η Melco δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικό μέλημα και φιλοσοφία την έμπρακτη στήριξη και ανταπόδοση στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Μέσω της στενής συνεργασίας με επιχειρήσεις, φιλανθρωπικούς οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κοινοτικές οργανώσεις, αλλά και μέσω της στήριξης των κοινοτήτων με γνώμονα την ευημερία τους, η Melco Cyprus αποδεικνύει τη δέσμευσή της να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.