Ειδήσεις

«Ψήνεται» η κοινή υποψηφιότητα των τεσσάρων

Σε ακτίνα συμφωνίας για κοινή κάθοδο στης Προεδρικές Εκλογές φαίνεται πως έχουν εισέλθει οι Αχιλλέας Δημητριάδης, Μάριος Ηλιάδης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς

Συνάντηση είχαν οι τέσσερεις υποψήφιοι για την προεδρία της Δημοκρατίας, χθες Τετάρτη όπου διαπιστώθηκε πως «αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα απ’ αυτά που τους χωρίζουν».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το επιτελείο του Αχιλλέα Δημητριάδη, στη χθεσινή συνάντηση των τεσσάρων, έγινε σαφές πως υπάρχουν συγκλήσεις στα κύρια ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, την καταπολέμηση της διαφθοράς και το μοντέλο ανάπτυξης που οραματίζονται ο καθένας από τους τέσσερεις υποψηφίους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσωτερικές μάχες σε ΔΗΠΑ και Οικολόγους - Βρέθηκαν μαζί οι τέσσερεις «μικροί»

Εξάλλου όπως τονίζεται, τα επιτελεία των τεσσάρων υποψηφίων θεωρούν πως η κοινή κάθοδος στις εκλογές του 2023, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κυπριακού λαού και θα δημιουργήσει δυναμική νικηφόρας προοπτικής.

4μικροι.PNG

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό και φαίνεται πως δεν έχει "κλειδώσει" το πρόσωπο που θα ηγηθεί της συνεργασίας και θα είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος του συνδυασμού των τεσσάρων. Ωστόσο όπως φημολογείται και με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώνουν στις δημοσκοπήσεις οι τέσσερεις υποψήφιοι, τον πρώτο λόγο έχει ο Αχιλλέας Δημητριάδης.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ζήτημα του ρόλου που θα κληθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να παίξουν στην κοινή τους κάθοδο.