Υγεία

Ναι στο ΓεΣΥ για γνωστή πολυκλινική της Λευκωσίας

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές κλινικές της πρωτεύουσας στον τομέα της γυναικολογίας, της μαιευτικής και της υποβοηθούμενης ιατρικής

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές κλινικές της πρωτεύουσας στον τομέα της γυναικολογίας, της μαιευτικής και της υποβοηθούμενης ιατρικής

Την ένταξή της στο ΓεΣΥ ανακοίνωσε η Πολυκλινική Λήδρα, η οποία πλέον θα παρέχει τις υπηρεσίες της στους δικαιούχους, ενισχύοντας τις επιλογές τους, ειδικότερα στην επαρχία της Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η κλινική αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως εισέρχεται σε μία νέα εποχή, κρατώντας τη δέσμευση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χωρίες εκπτώσεις στην ποιότητα.

Παράλληλα, προσθέτει πως διαθέτει τα πιο σύγχρονα Iατρικά και τεχνολογικά μέσα, με υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Γυναικολογίας (Ενδοσκοπική –Λαπαροσκοπική, Υστεροσκοπική χειρουργική), της Μαιευτικής, της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και θεραπείας της Υπογονιμότητας,της Πλαστικής και Γενικής Χειρουργικής.

ledra_2.png

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κλινική Λήδρα ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από τον Δρ Τάκη Γεωργίου.

Σήμερα η ιατρική της ομάδα αποτελείται από 17 επιστήμονες -γιατρούς, εμβρυολόγους, γενετιστές- καθώς και από ένα δίκτυο συνεργατών γιατρών από όλες τις ειδικότητες.

ledra.png

Η κλινική, που ξεκίνησε αρχικά ως «Πρότυπος», υπήρξε το πρώτο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Κύπρο και ένα από τα πρώτα στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. Εκεί γεννήθηκε το πρώτο μωρό με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο, το 1984.

Έχει δημιουργήσει επίσης, το ΚέντρουΓονιμότητας «Εμβρυογένεσις», το οποίο αποτελεί σήμερα, μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες εξωσωματικής γονιμοποίησης παγκύπρια.

ΠΗΓΗ EconomyToday