Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Ιακωβίδη - "Η Κύπρος στα πρόθυρα Τουρκοποίησης" - Ένα βιβλίο για το μέλλον της Κύπρου

Ένα βιβλίο για το μέλλον της Κύπρου, το βιβλίο του Σάββα Ιακωβίδη, με τίτλο "Η Κύπρος στα πρόθυρα τουρκοποίησης", παρουσιάστηκε χθες βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας.

 Ένα βιβλίο για το μέλλον της Κύπρου, το βιβλίο του Σάββα Ιακωβίδη, με τίτλο "Η Κύπρος στα πρόθυρα τουρκοποίησης", παρουσιάστηκε χθες βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας.

 Το βιβλίο εκφράζει την αγωνία του συγγραφέα για το μέλλον της Κύπρου, που με τις παρούσες συνθήκες, οδεύει προς τουρκοποίηση.

 

 

Με τίτλο «Η Κύπρος στα πρόθυρα τουρκοποίησης», το βιβλίο του αρθρογράφου-αναλυτή της «Σημερινής», Σάββα Ιακωβίδη, παρουσιάστηκε στην δημοσιογραφική Εστά.

Στο βιβλίο είναι εμφανής η έντονη αγωνία του συγγραφέα για το μέλλον της πατρίδας του, που με γοργούς ρυθμούς οδηγείται στην τουρκοποίηση.  Την ανάγκη αμυντικής θωράκισης της Κύπρου επισήμανε ο στρατηγός Φοίβος Κλόκκαρης.

 

=============

Ο Αντιστράτηγος ε.α Φοίβος Κλόκκαρης ανέφερε "Επίσης υπογράμμισε εμφατικά ότι η προωθούμενη λύση της διζωνικής οδηγεί στην τουρκοποίηση της Κύπρου και στην κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας."  ==================  

 

Ο Γιώργος Κέντας, αναφέρθηκε στις διάφορες ενότητες του βιβλίου και εξήρε το εκρηκτικό στιλ γραφής του συγγραφέα.

 

Ο εκδότης του βιβλίου, Ανδρέας Γερμανός, εξήρε το ήθος του κ. Ιακωβίδη και ο νομικός Πάνος Ιωαννίδης εξηγεί εκλαϊκευμένα γιατί η διζωνική λύση είναι επικίνδυνη για την επιβίωση του κυπριακού Ελληνισμού.

 

Ο αναλυτής και συγγραφές του βιβλίου Σάββας Ιακωβίδης τόνισε «Ποιο ελληνικό χέρι θα τολμήσει να υπογράψει την κατάλυση της διεθνώς αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας για να μετεξελιχθεί, δήθεν, σε διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία αμφιβόλου λειτουργικότητας και εκ προοιμίου καταδικασμένης σε κατάρρευση, με τον κυπριακό Ελληνισμό σε αναζήτηση νέας εστίας;»  

Το παρόν του έδωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου.