Υγεία

Το American Medical Center συνεχίζει να επενδύει στην Ιατρική Πρωτοπορία

Mε τη λειτουργία υπερσύγχρονης Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής

Το American Medical Center, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του ως κορυφαίο Ιατρικό Κέντρο της Κύπρου και ανακοινώνει τη λειτουργία της νέας Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στον τομέα της παροχής φροντίδας στις μητέρες και τα νεογνά τους. Με επιτυχία ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες γέννες, φέρνοντας χαμόγελα στο προσωπικό της νεοσύστατης κλινικής.

Η νέα υπερσύγχρονη κλινική, διασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας, θέτοντας ως βασική αξία τη φροντίδα για κάθε γυναίκα, μέλλουσα μητέρα και βρέφος. Λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών κατά τη διάρκεια του τοκετού και της νοσηλείας.

Στελεχωμένη με κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό, μαιευτήρες-γυναικολόγους, αναισθησιολόγους, νεογνολόγους, παιδιάτρους, εξειδικευμένες μαίες και άριστα εκπαιδευμένους νοσηλευτές, η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του AMC θέτει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της βέλτιστης υγείας τόσο της μητέρας όσο και του νεογέννητου.

21.11. AMERICAN 2.jpg

Διαθέτει πρωτοποριακές υποδομές, χειρουργική αίθουσα με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής για τη διενέργεια ασφαλών επεμβάσεων και πρόσθετα βοηθητικά μέσα για την ομαλή εξέλιξη του τοκετού. Λειτουργούν επίσης, δύο αίθουσες με ειδική μπανιέρα για τη διαδικασία φυσικού τοκετού στο νερό, μέθοδος αναγνωρισμένη επιστημονικά στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες. Ο διαμορφωμένος χώρος που αποπνέει θαλπωρή, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η απαλή μουσική, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για έναν εναλλακτικό τρόπο τοκετού σε συνθήκες ασφάλειας και με ιδιαίτερα πλεονεκτήματα για το παιδί και τη γυναίκα που το επιλέγει.

Η αίθουσα νεογνών, η οποία επιτρέπει στις μητέρες να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα νεογέννητά μωρά τους, μέσω τηλεοπτικής σύνδεσης με το δωμάτιό τους και οι πέντε πολυτελείς σουίτες, σχεδιασμένες στη βάση της φιλοσοφίας του AMC με εκπληκτική θέα στους κήπους, δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης για τις νέες μητέρες και τις οικογένειές τους.

Η νέα κλινική παρέχει επίσης, εξαιρετική φιλοξενία στα άτομα που συνοδεύουν τις νέες μητέρες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο American Medical Center, ενώ η ομάδα φιλοξενίας του AMC, παρασκευάζει ειδικά μενού φαγητών και κεραστικών, στη βάση των διατροφικών αναγκών των ασθενών και των οικογενειών τους.

Η Διοίκηση του American Medical Center διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να επενδύει σταθερά στην ιατρική πρωτοπορία και την τεχνολογία αιχμής. Η λειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής επισημαίνεται, εντάσσεται στο πλαίσιο της εφαρμογής καινοτόμων πρακτικών που εφαρμόζει το AMC στον τομέα της υγείας. Το American Medical Center, τονίζει η Διοίκηση, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη συνεχή ανάπτυξη της ιατρικής περίθαλψης και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, διατηρώντας τη δέσμευση του απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι με την εμπιστοσύνη τους το έχουν τοποθετήσει στην κορυφή, ως το πιο αξιόπιστο Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο.

21.11. AMERICAN 3.jpg