Παιδεία

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με Wings Global Travel

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η εταιρεία διοργάνωσης ταξιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο Wings Global Travel υπέγραψαν, στις 3 Νοεμβρίου 2023, Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό τη σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και την έναρξη της συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα τεχνολογίας και ΤΝ με σκοπό την έναρξη αμφίδρομης ανάπτυξης και καινοτομίας.

Η Wings Global Travel, για περισσότερα από 30 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στη διοργάνωση σύνθετων ταξιδιωτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, με ιδιαίτερη εμπειρία στις αναπτυσσόμενες αγορές και στους προορισμούς υψηλού κινδύνου.

Βασικοί στόχοι της Συμφωνίας Συνεργασίας αποτελούν:

  • Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/τριών για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και εμπλουτισμό των γνώσεων και δεξιοτήτων τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
  • Ανακοίνωση θεμάτων πτυχιακής ή άλλων εργασιών βασισμένα σε πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία.
  • Κοινές ερευνητικές πρωτοβουλίες, εστιάζοντας στις αναδυόμενες τάσεις, την ανάλυση της αγοράς και τις καινοτόμες λύσεις στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού.
  • Κοινή διοργάνωση δράσεων/εκδηλώσεων/ημερίδων.
  • Δικτύωση και επαγγελματική ανάπτυξη.

Τη Συμφωνία Συνεργασίας υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Σάββας Χατζηχριστοφής και εκ μέρους της Wings Global Travel ο κ. Γιώργος Ζίγκας, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων.