Κόμματα

Αβέρωφ: «Όλα είναι ανοιχτά» - Αύριο η απόφαση του ΔΗΣΥ

Αύριο η απόφαση του Συναγερμού για τον β' γύρο

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό που ξεκίνησε από τις 9:30 το πρωί και διήρκησε αρκετή ώρα.

Ο κ. Νεοφύτου δεν αποκάλυψε ποια είναι η απόφασή του. Τόνισε πως «είναι όλα ανοιχτά» για το πώς θα πορευτεί το κόμμα του στον β' γύρο, ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Αν κάποιος έχει κάτι να μας πει, είπε ο κ. Νεοφύτου, δεν αρνούμαστε να τον συναντήσουμε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το τι του είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στις δύο συναντήσεις που είχαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, ο κ. Νεοφύτου παρέπεμψε στους εκπροσώπους του ίδιου του Προέδρου, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Επιπλέον, ο κ. Νεοφύτου έστειλε μήνυμα προς στελέχη και μέλη του κόμματος λέγοντας πως καλό είναι να αποφεύγονται δημόσιες τοποθετήσεις πριν από την επίσημη απόφαση του κόμματος και των αρμόδιων οργάνων, η οποία απόφαση θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου αύριο.

Σημειώνεται πως για σήμερα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ ενώ αργότερα το απόγευμα στις 6:00 μ.μ, θα συνεδριάσει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τον ΔΗΣΥ