Κόμματα

Με Προύντζο και Λεόντιο στην Πινδάρου ο Μαυρογιάννης

Χωρίς στελέχη του ΑΚΕΛ να τον συνοδεύουν έφτασε στην Πινδάρου ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Με τους στενούς του συνεργάτες Λεόντιο Φιλοθέου, Χαράλαμπο Προύντζο και χωρίς κάποιο στέλεχος του ΑΚΕΛ να τον συνοδεύει, έφτασε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο κ. Μαυρογιάννης προκειμένου να συζητήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου για την προοπτική συνεργασίας στον β’ γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί και τα όσα προέβαλαν από χθες το βράδυ επιτελείς και συνεργάτες των δύο, αλλά και διάφοροι υποστηρικτές της συνεργασίας Μαυρογιάννη – ΔΗΣΥ, αυτό που θα προταχθεί είναι η κοινή προσέγγιση που έχουν στο Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης: Αβέρωφ: «Όλα είναι ανοιχτά» - Αύριο η απόφαση του ΔΗΣΥ

Από την πλευρά Μαυρογιάννη και ΑΚΕΛ «επενδύουν» αν και δεν το λένε ανοιχτά και στην πικρία που νιώθουν στην Πινδάρου και ειδικά ο στενός κύκλος του Αβέρωφ Νεοφύτου από τον Νίκο Χριστοδουλίδη στον οποίο χρεώνουν την αποτυχία του κόμματος και του προέδρου του να περάσει στον β’ γύρο.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση «γέφυρα» προς ΔΗΣΥ από Χριστοδουλίδη

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Νεοφύτου αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα δει και τον Νίκο Χριστοδουλίδη στις 18:15.

Πάντως την τελική απόφαση του ΔΗΣΥ που θα κρίνει εν πολλοίς ποιος από τους Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου αύριο μετά την συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.