Τοπικά

Περιφερειακή συγκέντρωση Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέα Κυπριανού

Τεράστιο ενδιαφέρον από τους αγρότες

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στην περιφερειακή συγκέντρωση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών Ανδρέα Κυπριανού, που έγινε το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, στο Κοινοτικό Συμβούλιου Πάχνας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακολούθησαν παρουσιάσεις για την Ενιαία Αίτηση Εκταρικών Επιδοτήσεων 2023, έγινε συζήτηση και επίλυση διαφόρων ερωτημάτων και γενικά ενημερώθηκαν για τον νέο τρόπο υποβολής των αιτήσεών τους.

Ο Επίτροπος ανάφερε στη συνάντηση, ότι η προσπάθεια είναι κοινή αφού τόσο ο ίδιος προσωπικά αλλά και οι οδηγίες που έχει ο Οργανισμός, είναι η προσπάθεια στήριξης, βοήθειας και κατανόησης προς τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου ώστε, να ανθίσει περαιτέρω η κυπριακή αγροτική οικονομία και να ζωντανέψει ξανά η υπαίθριος μας. Ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι Λειτουργοί του ΚΟΑΠ θα βρίσκονται στο πλευρό τους. Ο Επίτροπος τόνισε επίσης τις αρμοδιότητες του Οργανισμού, τον τρόπο λειτουργίας του, τους στόχους και το όραμά του για έναν πιο σύγχρονο οργανισμό όπου οι έγκυρες και έγκαιρες πληρωμές είναι στις προτεραιότητές του, η μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού κόσμου και η ποικιλόμορφη στήριξη του ευρύτερου συνόλου της κυπριακής υπαίθρου.

Οι περιφερειακές συγκεντρώσεις του ΚΟΑΠ συνεχίζονται και παρακαλούνται όλοι οι αιτητές να παραβρεθούν στις συναντήσεις, για ενημέρωσή τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν παραλείψεις ή λάθη από μέρους των αιτητών στην ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων.

22.3.23 - ΚΟΑΠ (2).jpg