Τοπικά

Το περιοδικό Forbes New York τιμά την Elisabeth Villiger Toufexis

Μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού

Το παγκοσμίου γνωστό περιοδικό “Forbes New York” έκαμε πρωτοσέλιδο αφιέρωμα στην Ελισάβετ Βίλλινγκερ Τουφεξή, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού.

Ως έμπειρη ταξιδιώτης, πολύγλωσση και πολύπλευρη επαγγελματίας, έχει αιχμαλωτίσει το κοινό μέσω του podcast της, «Most Memorable Journeys». Η Elisabeth Villiger Toufexis έχει διασχίσει τον κόσμο, έχοντας εξερευνήσει περισσότερες από 100 χώρες. Το podcast της, "Most Memorable Journeys", οδηγεί τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς μοιράζεται τις δικές της ταξιδιωτικές εμπειρίες, ανέκδοτα και διδάγματα που πήρε στην πορεία. Από απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου μέχρι πολυσύχναστες πόλεις, οι ιστορίες της Ελισάβετ ζωγραφίζουν ζωντανές εικόνες πολιτιστικής εμβάπτισης, ανθεκτικότητας και προσωπικής ανάπτυξης. Η μοναδική της οπτική και η ικανότητά της να συνδέεται με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα κάνουν το podcast της να πρέπει να ακούει όποιον αναζητά έμπνευση και μια νότα περιπλάνησης.

6.7. ΟΜΟΣΠ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ. & ΣΥΓΓΡΑΦ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 4.jpg

Πέρα από τις προσπάθειές της στο podcasting, η Elisabeth Villiger Toufexis έχει επίσης καθιερωθεί ως μια διάσημη δημόσια ομιλήτρια. Έχει κοσμήσει σκηνές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία, την Κύπρο, την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Ρουμανία και το Ντουμπάι, μαγεύοντας το κοινό με τις παρακινητικές της ομιλίες. Η ικανότητά της να υφαίνει προσωπικά ανέκδοτα με βαθιές γνώσεις για τις ανθρώπινες δυνατότητες έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον έπαινο της από το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Υπερήφανοι που σε έχουμε την Λίζα Βίλινγκερ Τουφεξή ως μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού.

6.7. ΟΜΟΣΠ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ. & ΣΥΓΓΡΑΦ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2.png