Επιχειρείν

H Innovation Leo Burnett υλοποιεί ένα καινοτόμο Crisis Management Workshop

Στα πλαίσια των νέων υπηρεσιών της, η Innovation Leo Burnett επιμορφώνει το προσωπικό αλλά και τους πελάτες της, με εισηγητή τον νέο της συνεργάτη Νίκο Κοψιδά

Δύο ενδιαφέρουσες και πολύ περιεκτικές ημέρες, έζησαν στα πρόσφατα ανακαινισμένα γραφεία της Innovation Leo Burnett στον 6ο όροφο του ΚΕΜΑ, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, οι πελάτες αλλά και το προσωπικό της εταιρείας, ως δώρο Χριστουγέννων.

Πιστή στις αξίες της η Innovation Leo Burnett, επενδύει για άλλη μια φορά στην αξία της γνώσης αλλά και της διαρκούς εξέλιξης και επιμόρφωσης των ανθρώπων της. Σκοπός, η εισαγωγή τους σε ένα νέο πεδίο υπηρεσιών επικοινωνίας και συγκεκριμένα στη διαχείριση κρίσης, για αρχή.

Το workshop περιλάμβανε όλα εκείνα τα σημαντικά στοιχεία που βοηθούν στη σωστή επικοινωνία ενός brand σε περίοδο κρίσης. Από την προετοιμασία και τα πρωτόκολλα κρίσης, μέχρι τη έγκαιρη αναγνώριση των πρώτων σημαδιών της και κυρίως, την επαγγελματική αντιμετώπιση κάθε κρίσης και μάλιστα, στα πρώτα λεπτά της.

24.1. INNOVATION 2.jpg

Κάθε workshop περιλάμβανε ακόμα, βιωματικές ασκήσεις με υποθετικά σενάρια κρίσης, ασκήσεις διατύπωσης δηλώσεων αλλά και το στοιχείο του αιφνιδιασμού με συνέντευξη-έκπληξη on-camera όλων των συμμετεχόντων για την καλύτερη κατανόηση της πίεσης και της ψυχικής κατάστασης που απαιτεί η επικοινωνιακή διαχείριση μιας μεγάλης κρίσης.

Τα δύο ημερήσια workshops πραγματοποίησε ο Νίκος Κοψιδάς, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, ο οποίος είναι πλέον και ο κύριος συνεργάτης των νέων υπηρεσιών επικοινωνίας της Innovation Leo Burnett, σε αποκλειστικότητα για την Κύπρο. Οι υπηρεσίες αυτές, αφορούν τους τομείς: Corporate Affairs, Crisis Management και Lobbying, πάνω στις οποίες ο Νίκος Κοψιδάς έχει μια προϋπηρεσία άνω των 25 ετών.

Η Innovation Leo Burnett δραστηριοποιείται στη διαφήμιση της Κύπρου από το 1988. Ανήκει στο διεθνές δίκτυο Publicis Groupe, το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο επικοινωνίας στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το δίκτυο της Leo Burnett και της Starcom στην Κύπρο.

Γνωρίστε την Innovation Leo Burnett: leoburnett.com.cy

24.1. INNOVATION 3.jpg