Αθλητισμός

«Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, θα επανέλθουμε δριμύτεροι»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Άρη Κώστα Παπαδόπουλο για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, το τι φταίει και πώς βλέπουν τη συνέχεια.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν κάναμε το back to back, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Απομένουν οι θέσεις για την Ευρώπη. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς πάνω απ' όλα. Όταν εμείς δεν καταφέρουμε τις νίκες δεν είναι τίποτα σημαντικό. Όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με την Πάφο, θέλουμε νίκη, 4η θέση και περιμένουμε. Όταν η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση μιλούσαμε για στραβές, στη συνέχεια όμως είδαμε πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα τα πράγματα. Φυσιολογική η απογοήτευση, επικρατεί όμως ηρεμία. Αν ο Άρης κατάφερνε να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα ήταν εξωπραγματικό για μένα. Τα παραδείγματα που έχουμε δείχνουν ότι είναι δύσκολο να τα έχεις όλα διαχείριση κτλ. Στη δική μας την περίπτωση έχει να κάνει περισσότερο με πνευματική κούραση. Ο Άρης είναι η πιο γυμνασμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίκτες - κλειδιά δεν βγήκαν».

Για Κοκόριν: «Το χειρίζεται αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης. Η ουσία είναι ότι δεν μας βοήθησε σε σχέση με πέρσι. Αντιλαμβανόμαστε όμως και τους πολλούς μικρούς τραυματισμούς που τον άφηναν εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμος σε αρκετά ματς, όμως είναι ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που εστιάζει την προσοχή. Η πραγματικότητα είναι ότι ο μέσος όρος ζωής αγωνιστικής καριέρας έχει αυξηθεί για έναν ποδοσφαιριστή.... Δεν χάσαμε τους βασικούς μας στόχους φέτος λόγω Κοκόριν»

«Μετά από μία σεζόν που για μας σίγουρα δεν ήταν αποτυχημένη, αλλά μπορούσαμε και θέλαμε περισσότερο. Σε μία σεζόν μπορείς να δεις με νηφαλιότητα τα λάθη σου. Έχουμε πολλά περισσότερα να μάθουμε φέτος. Ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος. Το πιστεύει και αυτός και όλοι μας, δεν το είπε απλά για να το πει».

«Από οικονομικής άποψης είναι η πιο επιτυχημένη χρονιά του Άρη σε έσοδα».