Αθλητισμός

Τι έπρεπε να πράξει η ΚΟΠ;

Συνεχίζεται και σήμερα ο απόηχος ή εάν προτιμάτε ακόμα ένα ημίχρονο του αγώνα Απόλλωνα – ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Πολιτεία και Αστυνομία κατηγορεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ την ΚΟΠ και την ηγεσία της. Τους καλεί να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες για την λύση του προβλήματος. Η Πολιτεία και η Αστυνομία πότε θα αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί; Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας από την Κυριακή του βράδυ προβαίνουν συνεχώς σε δηλώσεις, η λέξη ευθύνη δεν είναι στο λεξιλόγιο της.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του Podit «TSOUROULLIS UNCENSORED» είχε προειδοποιήσει από την προηγούμενη ημέρα του αγώνα τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τι έπρεπε να πράξει η ΚΟΠ όταν τα επεισόδια ήταν εκτός γηπέδου; Ποιο ήταν το πλάνο της Αστυνομίας και πόσο πετυχημένο ήταν; Είναι δυνατόν σε ένα χρόνιο πρόβλημα να φταίει μόνο η διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου; Σαφώς όχι. Καμία κυβέρνηση δεν μπόρεσε να βρει λύση στο πρόβλημα, αλλά πάντα ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον.

Σε ότι αφορά την ΚΟΠ, την Παρασκευή στη σύσκεψη προέδρων που κάλεσε ο Γιώργος Κούμας θα συζητηθεί το όλο θέμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παραδοσιακές ομάδες είναι στο πλευρό του προέδρου της ΚΟΠ, δηλαδή στη μετακίνηση φιλάθλων. Υπάρχουν όμως και οι ομάδες που είναι αρνητικές. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.