Στηρίξτε την ποιοτική δημοσιογραφία

Ακόμα μια διεθνής αναγνώριση του Limassol Del Mar

Τα European Property Awards αποτελούν τα μεγαλύτερα, τα πιο έγκυρα και ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία παγκοσμίως. Ο θεσμός διανύει φέτος το 27ο έτος του, ενώ η κριτική επιτροπή των βραβείων απαρτίζεται από μια ανεξάρτητη ομάδα με περισσότερους από 80 εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.

Με ένα ακόμα διεθνές βραβείο αναγνώρισης έχει τιμηθεί πρόσφατα το Limassol Del Mar, στα European Property Awards 2020. Το τιμητικό βραβείο στην κατηγορία Development Marketing προσδίδει στο κυπριακό αναπτυξιακό έργο την αναγνώριση αριστείας και επιβραβεύει το Limassol Del Mar για τη λειτουργία με μέγιστα πρότυπα, και την ανέγερση μιας συναρπαστικής ανάπτυξης που αποπνέει κύρος και γόητρο ανά την υφήλιο.

Τα European Property Awards αποτελούν τα μεγαλύτερα, τα πιο έγκυρα και ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία παγκοσμίως. Ο θεσμός διανύει φέτος το 27ο έτος του, ενώ η κριτική επιτροπή των βραβείων απαρτίζεται από μια ανεξάρτητη ομάδα με περισσότερους από 80 εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.

Το Limassol Del Mar είναι ένα προϊόν της κοινοπραξίας Cypeir Properties Ltd, την οποία απαρτίζουν ο Όμιλος Λεπτός και Όμιλος Δ. Ζαβός, δύο εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών της Κύπρου.

Είναι γεγονός ότι το Limassol Del Mar, από την έναρξή του μέχρι και σήμερα, μετρά πολλές διακρίσεις, επιτυχίες και πρωτιές, αφού στο παρελθόν τιμήθηκε με διάφορα βραβεία όπως, μεταξύ άλλων, αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων από τη μέρα που τα πρώτα διαμερίσματα διατέθηκαν στην αγορά, η θερμή ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Γεγονός, το οποίο, αφενός εξασφάλισε το ποσό για την πλήρη ανέγερση του έργου, και αφετέρου οδήγησε σε μια κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει πλέον διαθέσιμα προς πώληση λίγα διαμερίσματα αφού το 80% του έργου έχει πωληθεί.

Η κα Ελευθερία Βοσκαρίδου, Marketing & PR Manager της Cypeir Properties Ltd, ανέφερε σχετικά: «Το Limassol Del Mar υπήρξε για εμάς ένα αξιοθαύμαστο δημιουργικό ταξίδι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρακολουθώντας το να αναπτύσσεται και να παίρνει σάρκα και οστά. Είμαστε πολύ περήφανοι που η εκστρατεία μας ήταν καθόλα επιτυχής προς την κατεύθυνση των πωλήσεων, αφού το έργο έχει προσελκύσει ένα πολυδιάστατο εύρος διεθνών αγοραστών και έχει ενισχύσει ταυτόχρονα τη Λεμεσό, ως έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς».

Από το 2016, το Limassol Del Mar έχει συνεργαστεί με ντόπιους και ξένους εμπειρογνώμονες σε θέματα που αφορούν το Μάρκετινγκ, τα ΜΜΕ και τις Δημόσιες Σχέσεις. Οι ενέργειες αυτές περιλάμβαναν την συνεργασία-ορόσημο για την Κύπρο με τον Οίκο Gianfranco Ferré Home για τις κατοικίες που εμπίπτουν στο The Signature Collection. Η ομάδα επικεντρώνεται στο λανσάρισμα της τελικής φάσης του έργου, που είναι το The Penthouse Collection τον ερχόμενο μήνα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η παράδοση των διαμερισμάτων του Limassol Del Mar θα ξεκινήσει στα μέσα του 2021, ενώ ξεκίνησαν ήδη οι εντατικές διαβουλεύσεις με δυνητικούς επενδυτές και ενοικιαστές καταστημάτων του νέου, πολυαναμενόμενου, υπερπολυτελή προορισμού αγορών και εστίασης ‘Le Plaza Del Mar’, που βρίσκεται στο ισόγειο του αναπτυξιακού έργου και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2021.

Υποστηρίξτε τη