Ανθρώπινες Ιστορίες

Χωρίς ρεύμα και νερό κινδυνεύει να μείνουν ο Βρυώνης και η μητέρα του τα Χριστούγεννα

Η έκκληση που κάνει η μητέρα του Βρυώνη προς το κοινό για βοήθεια

Σε απόγνωση η μητέρα του 30χρόνου Βρυώνη που κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό και ρεύμα τα Χριστούγεννα. Ο Βρυώνης είναι ένας νεαρός από το Κολόσσι Λεμεσού που πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που ονομάζεται μεγαλοκεφαλία. Η κ. Χαρίκλεια Παύλου είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Έχασε τη μεγαλύτερή της κόρη, τη Γαλάτεια, σε ηλικία 23 ετών από ανεπάρκεια νεφρών και τώρα δίνει μία νέα μάχη για να καταφέρει να κρατήσει στη ζωή τον μικρότερο γιο της, τον Βρυώνη.

Ο Βρυώνης και η μητέρα του αναγκάζονται συχνά να μεταβαίνουν στο εξωτερικό για θεραπείες και εγχειρήσεις του 30χρονου, με την τελευταία να έχει αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η ίδια αναφέρει στη «Σημερινή Online» ότι λόγω του ότι έχει καθυστερήσει τους λογαριασμούς της λόγω των θεραπειών του γιου της, κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα και νερό. Πιο συγκεκριμένα το ποσό που χρωστάει η κ. Χαρίκλεια Παύλου για το ρεύμα είναι €506 και το ποσό στο Συμβούλιο Υδατοπρομύθιας €514.

Η μητέρα του 30χρονου Βρυώνη προχωρεί εκ νέου σε έκκληση ώστε να καταφέρει να περάσει τα Χριστούγεννα της με τον γιο της σε φυσιολογικές συνθήκες με ρεύμα και νερό. Ενώ ευχαρίστησε και τους Κύπριους στο Λονδίνο που την έχουν βοηθήσει τόσες φορές καταλήγοντας ξανά σε μια δημόσια έκκληση προς το κοινό λέγοντας πως «χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν έχουμε την στήριξη του κράτους. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να μας καλέσει στο 97652763».