Ανθρώπινες Ιστορίες

Κρις Χριστοφή: Ο Κύπριος που κατάφερε να θριαμβεύσει στην Αυστραλία στον τομέα των ακινήτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα ανέμελα χρόνια στην Κύπρο, ο "τυχερός λαχνός", το διαζύγιο και το φιλανθρωπικό του έργο

Ο Κρις Χριστοφή είναι απο εκείνους τους ανθρώπους που έχουν θριαμβεύσει και έχουν καταφέρει να αφήσουν τη «σφραγίδα» τους στον επαγγελματικό κόσμο. Ωστόσο, έχει ξεχωρίσει για το φιλανθρωπικό του έργο και τη θετική στάση που δείχνει για τη ζωή.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Κρίς Χριστοφή, είναι ένας Ελληνοαυστραλός πολυβραβευμένος επιχειρηματίας, επενδυτής ακινήτων και συγγραφέας best seller. Μεγάλωσε σε κυπριακή οικογένεια, η οποία φρόντισε να τού εμφυσήσει αξίες «ηθικής της εργασίας», είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε στην ιδιοκτησία του οκτώ ακίνητα μέχρι την ηλικία των 24 ετών, προτού τα χάσει όλα εξαιτίας μία εταιρικής σχέσης η οποία κατέρρευσε. Σε ηλικία 25 ετών ξεκίνησε να λειτουργεί από το σπίτι των γονιών του, την επιχείρησή Reventon, η οποία ανήκει στη λίστα με τις πιο γνωστές εταιρείες ακινήτων και χρηματοδότησης της Αυστραλίας, βοηθώντας πάνω από 3.000 άτομα στην αγορά ακινήτων.

28.6 ΚΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ 2.png

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Ήρθε κι έδεσε" και στην δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου: