Αθλητικά Ελλάδα

ΠΑΟΚ Μεσοεπιθετικός από την Μπουντεσλίγκα

Έτοιμος για ενίσχυση ο «δικέφαλος»


Ο ΠΑΟΚ δεν αναζητά μόνο έναν επιθετικό αλλά και έναν μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, φέρεται να έχει εντοπίσει και τον υποψήφιο στόχο.


Αναζητά έναν επιθετικό αλλά και έναν μεσοεπιθετικό για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας αλλά και να μπορεί να σκοράρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν εντοπίσει τον μετεγγραφικό στόχο. Πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος προέρχεται από την Μπουντεσλίγκα.
Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν στόχο να προσπαθήσουν να τον κάνουν δικό τους είτε αγοράζοντάς τον, είτε με δανεισμό -σε πρώτη φάση- από την ομάδα του και με προοπτική αγοράς.
Φυσικά, δεν είναι η μόνη επιλογή που έχουν στα υπόψη τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που ασχολούνται με τα μετεγγραφικά ζητήματα. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, στις οποίες θα στραφούν εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τον πρώτο στόχο.