Αθλητικά Ελλάδα

ΑΕΚ Ο Σάκοτα καλωσόρισε τον 16χρονο Τίγκα

Η ΑΕΚ Αθηνών προχώρησε στην απόκτηση του Φίλιππου Τίγκα, ο οποίος θα ενταχθεί στην εφηβική της ομάδα. Ο 16χρονος γκαρντ (1.82 μ.), συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τον προπονητή του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού, Σωκράτη Λαμάρη, βρέθηκε στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" και παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα υπέγραψε το συμβόλαιό του. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για 2+3 χρόνια και, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Τίγκας αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα Εφήβων.


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:


"Η ΑΕΚ Β.C. εξακολουθεί να επενδύει στο μέλλον της. Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει ότι απέκτησε τον Φίλιππο Τίγκα (2002, 1μ.82), ο οποίος αγωνίζεται στην Εθνική Κύπρου. Ο διεθνής γκαρντ (με ελληνικό διαβατήριο) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+3 ετών και θα συμμετέχει κατ' αρχήν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ.


"Τον νεαρό και την οικογένειά του υποδέχτηκε στα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C., στο Νέο Ηράκλειο, ο Ντράγκαν Σάκοτα. Παρών και ο προπονητής του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού, Σωκράτης Λαμάρης, ο οποίος παρέδωσε στον προπονητή της Ομάδας Ανδρών και τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της «Βασίλισσας» αναμνηστική φανέλα της Ομάδας".