Αθλητικά Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «Τσεκάρουν» Ιμπάρμπο

Μπολόνια και Πεσκάρα τον έχουν στο στόχαστρό τους
Τον Βίκτορ Ιμπάρμπο φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η Μπολόνια, με την ιταλική ομάδα να ενδιαφέρεται, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, να κάνει δικό της τον παίκτη τον Ιανουάριο.


Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στην Ιταλία, σχετικά με το μέλλον του Βίκτορ Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό, με τους γείτονες να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του παίκτη τον Ιανουάριο.
Μάλιστα, αναφέρουν ότι για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον τόσο η Πεσκάρα όσο και η Μπολόνια και λέγεται ότι θα κάνουν κρούση για την απόκτησή του στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.
Σύμφωνα μάλιστα με το «Tuttomercato», η Ελλάδα έχει τελειώσει για τον Κολομβιανό άσο, μετά την απομάκρυνση και του Αντρέα Στραματσόνι από το «τριφύλλι».
Ασάνοβιτς για τεχνικός διευθυντής


Ξένος ο υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ για να περάσει από διαδικασία συνέντευξης, όπως είχε συμβεί και προ ημερών με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.
Τον άλλοτε σπουδαίο επιτελικό μέσο, που ήρθε στην Αθήνα συν τοις άλλοις και για τη μετεγγραφή του γιου του σε ελληνική ομάδα, συνόδευε ο Μάριο Μπόνιτς και φαίνεται πως έχει θέσει ισχυρή υποψηφιότητα για να πάρει τη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για τη θέση αυτήν και προ διετίας.
Ο Ασάνοβιτς αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» από το 1998 -αμέσως μετά την πορεία του με την Κροατία ως τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Γαλλίας- μέχρι το 2000 (44 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα). Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην Εθνική Κροατίας από το 2006 μέχρι το 2012 και εν συνεχεία ως βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας (2012/13).


Στη συνέχεια εργάστηκε από τον Οκτώβριο του 2014 ως τεχνικός διευθυντής στη σλοβακική Ντουνάισκα Στρέντα, από την οποία παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2015.