Αθλητικά Ελλάδα

«Τον πρώτο λόγο θα έχει η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ έχει ακόμα μπροστά της τη μάχη των ημιτελικών του κυπέλλου και στη συνέχεια τα πλέι οφ. Επομένως, το πρώτο που απασχολεί τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι αυτός ο αγωνιστικός Γολγοθάς που περιμένει την ομάδα του αυτόν τον μήνα. Γι' αυτό και αποφεύγει να κάνει συζητήσεις για το μέλλον του, παρόλο που ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως πρώτα απ’ όλα, θα κάνει κουβέντα με την ΑΕΚ:



«Πιστεύω ότι δε θα πρέπει να αποσπά την προσοχή μας κανένας ατομικός στόχος που δεν αφορά στον συλλογικό στόχο της ΑΕΚ, ο οποίος δεν είναι άλλος απ' την καλύτερη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του κυπέλλου. Οτιδήποτε άλλο συζητείται αυτήν τη στιγμή μπορεί να μας αποσπάσει την προσοχή και να κάνει ζημιά. Προφανώς και είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ακούμε τι λέγεται, αλλά η ΑΕΚ γνωρίζει ότι θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ακούσω».



Αυτά ανέφερε ο Χιμένεθ, ενώ ζήτησε και τη συμβολή του κόσμου στο σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Το επιπλέον κίνητρο που δίνει ο κόσμος στους παίκτες είναι τεράστιο. Όπως γνωρίζετε, άλλωστε, το ΟΑΚΑ είναι τεράστιο και ανοιχτό γήπεδο, άρα την "ψυχρή" ατμόσφαιρα που δίνει το γήπεδο, τη ζεσταίνει ο κόσμος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».