Αθλητικά Ελλάδα

Ντέμης: «Καλή η κλήρωση για την Ατλέτικο»

Μαδριλένικο εμφύλιο θα έχουμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως «αποφάσισε» η προχθεσινή κλήρωση στη Νιόν. Όπερ μεθερμηνευόμενον, η πρωτεύουσα της Ισπανίας θα εκπροσωπηθεί για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια στον τελικό της διοργάνωσης.



Ρεάλ και Ατλέτικο θα διασταυρώσουν για άλλη μία φορά τα ξίφη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο καθένας δικαιούται να κάνει τις δικές του εκτιμήσεις. Αν υπάρχει ένας Έλληνας του οποίου η άποψη είναι βαρύνουσας σημασίας, αυτός είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος βέβαια έχει αγωνιστεί στην Ατλέτικο. Τι νομίζει, λοιπόν, ο πρώην άσος της ΑΕΚ και των Μαδριλένων;



«Η πιο επικίνδυνη κλήρωση για την Ατλέτικο θα ήταν η Μονακό. Άρα, ίσως να είναι καλύτερα που θα παίξει με τη Ρεάλ», είπε ο Νικολαΐδης και στήριξε την άποψή του λέγοντας: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Ρεάλ κέρδισε μόλις μία φορά την Ατλέτικο σε οκτώ παιχνίδια. Αυτό μετρά σε τέτοιου είδους αγώνες. Επίσης, η Ρεάλ έχει να σκεφτεί και το πρωτάθλημα, το οποίο έχει να κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια κι ίσως παίξει κι αυτό τον δικό του ρόλο».



Ο Νικολαΐδης μίλησε και για την εμφάνιση της Γιουβέντους στη Βαρκελώνη και είπε σχετικά: «Δεν μου άρεσε η εμφάνιση της Γιουβέντους στο Καμπ Νόου. Παρόμοια εμφάνιση είχε κάνει και η Ίντερ πιο παλιά, με προπονητή τον Μουρίνιο. Δεν μου άρεσε καθόλου η αμυντική της διάθεση. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω πως η Γιουβέντους πέρασε άδικα. Απλά, ως θεατής περίμενα μία καλύτερη εικόνα».