Αθλητικά Ελλάδα

Σκέφτεται ήδη τη νέα σεζόν

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αρχίσει προετοιμασία στα μέσα του Ιούνη

Εάν η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη και δεν πήγε όπως ακριβώς την περίμεναν στον Ολυμπιακό (απουσία από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, διαρκείς αλλαγές προπονητών και παικτών, πτωτική πορεία ως προς την εικόνα της ομάδας από Δεκέμβριο και μετά), η αμέσως επόμενη προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολη!



Ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να προετοιμαστεί για πρώτη φορά σε δεδομένα 60 και ίσως περισσότερων αγώνων, για ένα πρωτάθλημα με αλλαγές στα πλέι οφ, για ένα Κύπελλο που πολύ πιθανό να έχει νέα μορφή και για ένα Τσάμπιονς Λιγκ, του οποίου οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν νωρίς.



Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί σε αριθμό ρεκόρ αγώνων για την ιστορία του, στη νέα σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, ότι η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν ενδέχεται να αρχίσει πιο νωρίς. Πέρυσι, είχε πάει στο εξωτερικό προς τα τέλη του Ιουνίου, ενώ φέτος θα βρεθεί στο Ζέεφελεντ (Ολλανδία) πριν από τα μέσα του Ιούνη και θα παραμείνει εκεί για έντεκα μέρες, για προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Μ' αυτά και μ' αυτά, ο χρόνος τρέχει και πιέζει. Ο Ολυμπιακός επείγεται να έχει βρει και να κλείσει προπονητή μέσα στον Μάιο. Το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Τάκης Λεμονής είναι απομακρυσμένο και, συνεπώς, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» πρέπει να κοιτάξει τις επιλογές που έχει μπροστά της.



Ήδη, ακούστηκαν τα ονόματα των Μοντανιέ, Γκαρντ, Μαρθελίνο και Ράμος, ενώ φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση για επιστροφή στο πορτογαλικό μοντέλο, μετά την απογοητευτική παρουσία του Μπέντο.